Tosca du Ling!

Tosca startade igår på Rommetravet i sista loppet, med ett ganska dåligt läge, vilket gjorde att jag inte hade så stora förhoppningar. Vi hade tyvärr ingen möjlighet att åka och titta på loppet eller ens se det på ATG-live, vilket var väldigt tråkigt. Tosca gjorde jättebra ifrån sig och vann loppet på en bra tid och på ett väldigt bra sätt! Jättekul verkligen! Hon verkar ha hittat formen nu, så nu är det bara att hoppas att hon tar loppet bra och sikta framåt!

Dina fick massage igår och hon verkade tycka att det var riktigt skönt på vissa ställen den här gången. Massören sa att han skulle bli förvånad om jag inte skulle känna någon skillnad på henne nu, så det ska bli spännande att köra henne imorgon.

Igår skrev vi också julkort som A tog med sig och skickade idag. Vi har hittills bara fått ett vykort, men man får väl hoppas att det dyker upp något mer i brevlådan. Eller är det ute med vykort nuförtiden?

På jobbet har jag en hel del att göra såhär inför julledigheten. Vilket i och för sig är bra eftersom arbetsdagen går fort, men igår var jag riktigt trött när dagen var slut. Men det är märkligt vad mycket lättare vardagarna känns när man vet att man snart får vara ledig! Det ska bli sååååå skönt! Underbart! Julafton är verkligen årets höjdpunkt, förutom att den infaller på vintern haha! Men mysigare helgdag får man leta länge efter...

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Grattis!!!

2006-12-20 @ 17:48:42
URL: http://somi.sprayblog.se
Postat av: Areolivia

NICE SITE WELL DONE

2009-05-21 @ 09:02:46
URL: http://areolivia.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0