Långhelg!

Skönt med långhelg igen! Undra vilket jobb man skulle behöva ha för att inte känna så? :)

Det var ett tag sedan jag skrev här, men under den tiden har antalet unika besökare gått tillbaka lite mer till det normala. Så jag står fortfarande fast vid att det var något lurt.

Dina startade igen i måndags på Mantorp. Hon gick lång distans för första gången, 2640 meter autostart. Denna gången fick Stefan Söderkvist äran att köra. Hon öppnade riktigt bra bakom bilen och kröp ner i rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt. Loppet gick i ett jämt och hårt 1.17 tempo. Mitt i sista sväng får hon lucka då den utvändige hästen galopperar. Hon ser verkligen jättefin ut i det läget och jag börjar så smått hoppas på en andra eller tredjeplats. Tyvärr blir hon väldigt trött sista 150 metrarna och slutar femma i mål, slagen med ungefär ett huvud från fjärdeplatsen. Sluttiden blev fina 1.17.1, så jag är jättenöjd med henne! Nu får vi se vad nästa start blir.

Igår blev vi dessutom 2000 kr fattigare då vi lämnade in bilen på en verkstad eftersom fönsterhissen på passagerarsidan gett upp. Fönstret var ca 10 cm öppet, och det kändes inte som något alternativ att inte göra något åt det. Tråkiga pengar minst sagt! Vi som hade tänkt köpa nya sommardäck snart, nu får nog de vänta ett tag.

Ikväll är det Solvalla som gäller. Det är fina tävlingar där och fint väder, så vi tänkte åka dit och kika. ♥ åker dit direkt efter jobbet och jag åker lite senare, lagom till V64 börjar. Ska bli kul att se hur bra eller dålig Conny Nobell är, och det är även en häst från stallet som startar som jag ska heja på!

Såhär glad var jag idag efter att jag sovit en sväng i soffan:


Rekord i unika besökare!

Är det någon mer än jag som de senaste dagarna fått antalet unika besökare på bloggen att skjuta i höjden? Jag kan aldrig tänka mig att 51 personer var in på min blogg igår, så det måste vara något lurt.

Någon mer som upplever detsamma?

Dina blev femma!

Dina startade i fredags på Solvalla och blev femma på tiden 1.16,3, 1640 meter autostart och tjänade 5000 kr. Jag är givetvis jätteglad och hon såg faktiskt riktigt fin ut trots mina farhågor tidigare i veckan. Kusk var Torbjörn Jansson och han gjorde precis som jag bad honom om. Han gav henne ett snällt lopp och drev henne inte alls under hela loppet. Kanon! Det är sådana här lopp hon behöver för att få tillbaka lite självförtroende igen.

Allt gick jättebra i fredags trots att det bara var jag och ♥ som hjälptes åt under tävlingsdagen. Stackars Anders blir ju så himla allergisk och mår inte alls bra, men han är så snäll som ställer upp och hjälper mig ändå! Älskade.

Dina var väldigt nervös innan start igen. När vi åkte till Örebro innan B-loppet var hon helt lugn och snustorr när vi kom fram, men i fredags var hon nästan värre än vanligt. Jag antar att loppet i dödens inte direkt var bra för henne. Jag önskar så mycket att hon får upp lite glada känslor inför att tävla igen snart!

Det går bra med Monsieur också. Han mår bra efter kastrationen och igår var jag och Sara ut och körde honom för första gången. Sara körde och jag gick bredvid. Det gick jättebra, men han var väldigt på tårna och undrade varför han inte fick trava. Men han vänjer sig väl med det också snart hoppas jag. Idag ska jag ut och köra honom själv är det tänkt, håll tummarna för att det går bra :)

Dina ska få ta det lugnt nu en vecka och bara få springa i den stora hagen som hon älskar några kvällar i veckan. Hon behöver äta upp sig lite då hon har tappat lite i hull den senaste tiden. Inte så konstigt med tanke på att hon fått två tuffa lopp nu på kort tid. Jag körde henne igår en kort sväng och då kändes hon iaf bra, så det var skönt.

Åh vad jag älskar att vakna upp ganska tidigt på helgerna och slå på tv:n i sovrummet och titta på några avsnitt av One Tree Hill! Så borde alla dagar börja! ♥