Julafton 2009 - del II


En vacker gran hemma hos min min syster och hennes familj


Nästan alla samlade vid julbordet :)


Cookie vaktar julklapparna ♥


Tomten var ung i år! :)


Jag sitter nöjd bland alla julklapparna, jag hade tydligen varit snäll i år också :)

Bättre sent än aldrig att visa lite bilder från julafton. Nu är det redan nyårsafton och slut på ett helt decennium. Helt galet vad fort tiden går!

Nu är det nya tag som gäller och till en början ska jag försöka komponera en nyårsmeny och städa litegrann. Desserten är i alla fall klar, och det är det viktigaste om ni frågar mig ;)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER KÄRA LÄSARE!

Love!


Julafton 2009 - del I


Jag och världens bästa Kompis är julfina!

Julafton 2009 spenderades som vanligt både i Borlänge och i Sandviken. Lite stressigt emellanåt, så kanske vore det bättre att fira julafton både på den "riktiga" dagen och på juldagen?!


Så stämningsfullt och fint!


Barnens förväntansfulla blickar inför julklapparna




Efter ungefär halva Kalle var vi tvungna att åka vidare till nästa firande. Hade som sagt varit skönt att bara kunna slappna av helt och veta att man ska vara kvar hela kvällen. Kanske något att tänka på :) Jag tycker helt enkelt att vi får införa fler julaftnar om året =P


Världens bästa Laura



För kanske ett halvår sedan upptäckte jag märket Laura Mercier efter att ha läst mycket positivt på nätet. Och jag måste bara instämma med hyllningarna. Jag har hittills bara testat en primer, en tonad dagcreme och ett transparent löspuder, och är väldigt nöjd.  

Primern som jag använder heter Hydrating Foundation Primer och är för torr hud. Den har jag efter min dagcreme, och innan den tonade dagcremen. Över detta har jag sedan det transparenta pudret som appliceras med en mjuk och härlig puff från samma märke.



Den tonade dagcremen jag använder heter Tinted Moisturizer och har solskyddsfaktor 20 och färgen heter lämpligt nog "Nude" :)

Så har du inte testat Laura Mercier tidigare så kommer här en rekommendation från mig. Just do it! :)

Ytterligare en partyväska



Här kommer lite mer London-shopping! Ytterligare en svart partyväska som jag faktiskt gillade vid första ögonkastet. Inget velande här inte ;) Denna köpte jag inne på Debenhams tillsammans med en kavaj och hårgrejerna från Paul Mitchell som jag bloggat om tidigare. Så Debenhams var helt klart den affär som fick mig att shoppa mest. Synd att motsvarande dito har lagts ner här i Stockholm...

I bakgrunden ser ni ett av mina köp inne på Primark, ett glittrigt partylinne som bara väntar på att invigas!

Who wants to be a poodle?!



Who wants to be a poodle? I don't!

Den här söta boken köpte jag också i London. Egentligen helt onödig, men jag kunde inte låta bli eftersom jag gillar den skarpt. Den fina färgen och den trots allt fina andemeningen i boken föll mig i smaken.

Jag gillar särskilt den lilla pudelns namn haha :)


Trixie Twinkle Toes Trot-a-lot Delight...



Är den inte underbar så säg hej!

Min nya skönhet



Så bestämde jag mig äntligen vilken mobiltelefon jag skulle köpa! Det blev till slut den vita skönheten ovan, en iPhone 3GS med 32 Gb minne. Fråga mig inte vad jag ska med allt det minnet till, men eftersom det skiljde så pass lite i pris så slog jag till på den större varianten direkt.

Det gick en hel vecka utan att mitt nya abonnemang från Telia fungerade eftersom nummerporteringen från Tele2 inte godkändes förrän 23 december. Mycket frustrerande och ganska märkligt kan jag tycka.

Men nu fungerar allt och jag är mycket nöjd med telefonen såhär långt. Det finns väldigt många möjligheter, även om jag bara använder en bråkdel av dem :)

♥ God Jul! ♥



Hej mina kära bloggläsare!

Jag vill bara passa på att på denna högtidsdag önska er alla en riktigt mysig julafton! Ta extra mycket hand om era nära och kära en dag som denna ♥

Många kramar från mig!


Paul Mitchell



Efter tips från
Petra (lösenord krävs) köpte jag detta schampo och balsam från Paul Mitchell när jag var i London. Jag har bara hunnit använda det två gånger hittills, och än så länge är jag väldigt nöjd. Håret känns återfuktat och inte lika torrt som det kan göra ibland.

Såg dessutom idag att de har 15% på hela Paul Mitchells sortiment på www.baresso.se, så skynda fynda :)

Nej nu måste jag fortsätta att slå in de sista julklapparna och börja packa inför morgondagen då vi beger oss mot nordligare breddgrader.

KRAM

Mitt London 2009 - part II


Jag utanför vårt hotell Hyde Park Radnor Hotel där jag skulle kunna tänka mig att bo igen vid nästa besök. Men självklart kan det vara roligt att testa något nytt också :)


Jag i en av de klassiska och fina telefonkioskerna

 
Enligt mig den inhägnade parken och bänken i Notting Hill :) Whopsie Daisys! Hahaha, I love it!


Notting Hill och en blå dörr :) På samma gata stötte vi på en dam med hennes otroligt charmiga hund som verkligen älskade människor. Jag blev helt kär!


Den fina gatan i Notting Hill där vi träffade på damen och hunden


Som de turister vi var besökte vi självklart den klassiska bokhandeln The Travel Bookshop ur den fantastiska filmen Notting Hill


På café Nero fikade/vilade vi efter en natt med lite sömn och en hel dag på stan innan bästa musikalen
Thriller Live som vi såg på The Lyric Theatre, West End. Om du är i London rekommenderar jag verkligen att gå och se Thriller. Vi fick superbra platser i mitten på andra raden som gjorde det extra personligt och bra!


Finfina kvarter där vi köpte Redken-produkter av en mycket trevlig herre


Det stora varuhuset Selfridges fina julutsmyckning. Detta var på måndagen, vilket syns på antalet människor på gatan utanför. Under helgen var det helt fullt med folk och man fick kryssa sig fram.


Världens bästa Catta på Oxford Street

 
Primark - Londons Ullared i mindre förpackning som enligt mig inte var någon större hit ;) och en fint utsmyckad gata som vi tyvärr inte hann mer än att ta kort på.


Londons gator är otroligt fina kvällstid och ger en härlig julfeeling!

Under vårt besök i London hann vi även med att besöka Moderna museet och bli tillsagd om att fotografering inte var tillåtet hela tre gånger haha. Vi åkte mycket tunnelbana, gick mycket, shoppade en hel del, skrattade massor och stormtrivdes :) Det blir definitivt fler besök i Englands huvudstad!

Love!

Mitt London 2009 - part I



Vår weekend i London var kort men lång på samma gång :) Vi kom fram till hotellet sent på fredag kväll, och orkade inte mer än att äta och komma tillrätta på hotellet innan vi somnade. Vi hade inga större förväntningar på hotellet eftersom vi hört att standarden är rätt låg i London, men trots ett inte alltför dyrt hotell var det helt okej och hade god frukost. Hotellet låg nära Hyde Park och tunnelbanestationen Paddington och hade således ett hyfsat centralt läge.



Första dagen tog vi en dubbeldäckare som åkte längs med Oxford Street och vidare mot andra sevärdheter.


Piccadilly circus


Londons stora och ganska röriga tunnelbanesystem :)


Detta visar mycket av hur vi hade det i London - i farten!


Best friends! ♥

 
Jag med en något svårflirtad kille... och London Tower Bridge


Jag och London Tower Bridge


En av alla fikor :)


In a bubble...!


Mäktiga London Eye, 135 meter över havet! (om jag inte minns helt fel)

Det blev en lång promenad på lördagen då vi följde Londons gator för att försöka hinna se så mycket som möjligt. Varvat med fika och lite shopping landade vi ganska sent på hotellet. Sedan gick vi ut och åt på restaurang, innan vi på kvällen valde att gå ut på klubben The Penthouse vid Leicester Square. En bra klubb med mycket folk och bra musik belägen högt upp och med utsikt över Leicester Square.


Vy över en av de tre våningarna på The Penthouse
Bild:
http://www.fluidnetwork.co.uk/gfx/venues/5009/photo001.jpg

To be continued...

Julklappsshopping


Bild:
http://www.bbc.co.uk/london/content/images/2005/12/22/19_450x300.jpg

Hej alla glada!

Nu är jag tillbaka efter en weekend i fantastiska London! Vi hade sån tur med vädret med blå himmel alla tre dagarna. När vi skulle åka hem började det dock regna, men vad gjorde väl det om man får lov att vara lite egoistisk ;) Resan bestod av mycket skratt, fotograferande, promenader, musikal, caféer, turistande och en del shopping. Har en hel del bilder hemma men har tyvärr inte hunnit gå igenom dem än. Men ett inlägg kommer här förr eller senare, var så säkra :)

Idag efter jobbet tänkte jag försöka hinna med lite julklappsshopping eftersom det är julafton redan nästa vecka!! Jag hinner inte med i svängarna...

Äntligen snö här i Stockholm! I morse tyckte jag så synd om alla som var tvungna att skotta fram sin bil efter att plogbilen varit i farten... fyyy! Är så glad att vi har vår egen parkering, det underlättar så mycket!

Kram på er så hörs vi :)

LONDON baby!


Bild: www.fx-mm.com/.../Pics/LondonSkylineEngland.jpg

Ikväll åker jag och bästa Catta till underbara London! Det ska bli såååå kul att äntligen få besöka denna stad som jag pratat om så länge!

Förhoppningsvis väntar mycket shopping, mycket sightseeing, mycket julfeeling, fika, god mat och underbara dagar med C!

Och förhoppningsvis har jag en kamera fulladdad med bilder när jag kommer hem ;)

KRAM på er sålänge och hoppas att ni får en mysig Lucia. Själv ska jag spendera Lucia i Svenska kyrkan i London :)

Vi hörs när jag är hemma igen!

PS: Är lite ledsen över att jag missar både livesändning och repris av Idolfinalen... Men det slår väl knappast London?!

Årets julpynt



Detta året pyntade jag verkligen rekordsnabbt! Tiden har inte räckt till och julkänslan har inte heller infunnit sig, så det fick bli lite och snabbt. Men såhär blev resultatet, och jag måste säga att julstämningen gått åt rätt håll såhär efteråt :)

 
 
 
 

Såhär ser det ut julen 2009!

Mer från Petrified in Pink



Köpte ytterligare tre grafiska tryck från Petrified in Pink, här är två av dem. Dessa fina tavlor fick mina älskade systerbarn i 18 respektive 20 årspresent när jag var hemma och firade dem i efterskott i helgen som var. Passade samtidigt på att se Winnerbäck i Gävle eftersom konserten i Stockholm blev inställd när jag skulle gå. Istället skulle den hållas 14 december, men då är jag i London :)

Men det kanske var lika bra eftersom jag nu fick gå med ett mycket trevligt sällskap i Gävle ♥

Winnerbäck var underbar som vanligt, finns inte ord för hur mycket jag tycker om honom och hans musik.

Underbart var ordet!

Andra advent



Redan andra advent och snart lucia och julafton! Vädret är lika förbannat trist som november månad, det vill säga regn regn och åter regn. För att inte glömma allt mörker! Kom igen nu med lite (eller mycket) snö och julstämning!

I fredags var det jullunch och efterföljande fest med jobbet. Jag hade min nya svarta klänning på mig och ett rött smalt sidenband i midjan och enligt vissa på jobbet såg jag ut som ett fint paket med röda snören. Den sången sjöngs även till min ära haha :)

Igår styrde jag och Kompis kosan mot Sandviken. Första stoppet blev fika med bästa Catta och Linda och på kvällen väntade världens bästa Lars Winnerbäck. Den konserten avnjöt jag tillsammans med Madde ♥ och hennes kompis Matilda. Konserten var jättebra och det var allsång i hela Läkerol arena! På kvällen var jag och Linda ut på Livingroom och det kändes nästan som ett 10 års jubileum haha!

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och en ny arbetsvecka väntar, men vips så är det helg igen och tredje advent är här!

KRAM

Nu sticker...

0-66fa6d34db4b8ffccfb8ed6b05eec7c3.png

Nu sticker jag strax på julfest med jobbet, kul! Lovar bättring med blogginlägg! I helgen åker jag till Sandviken och lyssnar på Winnerbäck, jag längtar!