SEMESTER!


TJOHO! Nu har min tre veckor långa semester börjat och det känns SÅ SKÖNT! Det är inte så att jag verkligen längtat efter semestern som jag brukar göra, troligtvis eftersom jag har så pass tidig semester. Eller det faktum att det varit så otroligt mycket på jobbet nu på sistone att jag helt enkelt inte haft tid att längta :) Skönt är det hur som helst!

Mysig dag idag med goda pannkakor med blåbär, jordgubbar och glass, kik på fotbollen som tyvärr Sverige förlorade i orättvisans namn, och sedan en promenad i elljusspåret tillsammans med darling och Kompis. Blev ungefär fem kilometer i rask takt, bra där :) ♥ råkade kliva på en snok så att den sprattlade till och jag skrek rakt ut... Stackars liten...

Imorgon är tanken att vi ska olja in trallen på balkongen och sedan ska jag hinna med att rida och att åka till zoo samt kanske även titta på möbler till balkongen. Förhoppningsvis är vi så sent ute att rean redan kommit igång haha. På kvällen ska vi träffa Erik och Johanna för lite middag på bryggorna i Hammarby Sjöstad och eventuellt lite boule på det, trevligt :)

Avslutar med en söt bild på Kompis. Han har en napp i munnen som han hittade ute på en promenad. Så sött när han ser sådär nyvaken ut också. KRAM!


Nya skor


God morgon!

Kan det sluta regna!!!!!!!!!! Usch vad trist det är :(

Igår spenderade jag hela dagen på stan tillsammans med bästa C. Kom hem med dessa och är faktiskt riktigt nöjd, speciellt med priset. 300 respektive 250 kr. Blev så nöjd sedan när jag gick och tittade på skor från Nike, Reebook, Puma osv som kostar typ 800-900 kr :)



Jag hade tänkt ge mig ut och springa idag igen för andra gången på 20 år. Men om det regnar så mycket som det gör nu så tänker jag stanna inne i ren protest och äta jordnötsringar istället hahaha!

Ska även åka iväg till zoo och köpa en Mason Pearson borste åt Kompis. Riktigt dyr borste men sägs vara toppenbra. Skulle vilja ha en själv också, men det får nog vänta till nästa lön åtminstone. Men jag får prova den innan jag borstar Kompis för att se om den verkar bra. Men det sägs att de är borstarnas Rolls-Royce. Sedan ska jag åka och titta på en kollegas fölunge som föddes i fredags :)

Nej nu ska jag äta söndagsfrukost. Kram på er.

Den blomstertid nu kommer


Jag vill också ha sommarlov!!!! Är så avundsjuk på alla lärare som har så lång semester, åhhhh! Snacka om att ha valt fel yrke :)

Sitter på jobbet, har hur mycket som helst att göra så jag hinner bara med en kort uppdatering. Längesen sist. På sistone har jag bland annat firat nationaldagen på stan med att titta på alla balonger på Skepsbron och så avslutade vi dagen med att äta på Fridays i Kungsträdgården. En utekväll i Rålambshovsparken med avslut på Kungsholmens uteservering (restaurangen). Avslutning av hundkursen med Kompis. Umgåtts med bästa Catta. Skaffat Comviq Kompis (såklart!), så nu kan jag skicka massor med SMS och MMS till alla ni med Comviq! Provridit en häst i mitt gamla stall som jag ska vara medryttare till nu under sommaren, skoj! JOGGAT för första gången på typ 20 år, en nära-döden-upplevelse!

Jag provred hästen i söndags och hade träningsvärken from hell på tisdagen när jag och ♥ gav oss ut för att jogga. Jag trodde att det var omöjligt att ha sån dålig kondition. Jag trodde seriöst att jag skulle falla pladask ner på marken och efteråt låg jag i soffan helt orörlig i en kvart. Hujedamej! På söndag är det dags igen, pepp pepp!

Idag efter jobbet ska jag till stallet och rida Ture för första gången själv. Spännande! Men det ska nog gå bra. Men det är en reslig herre på 175 cm och riktigt rejäl :)

Har även hunnit med att köpa några nya produkter som jag är riktigt nöjd med. Kommer ut här i bloggen lite senare!

Nej nu är rasten slut, so long! (om det nu fortfarande är någon som läser min blogg, det verkar inte så med tanke på avsaknaden av kommentarer, gnäll gnäll...)