Kompis

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen, här har ni världens bästa Kompis! ♥

 

Mer smink

Här kommer fler bilder på sminkningen från Make Up Store. Jag blev väldigt nöjd med resultatet och önskar att jag kunde sminka lika bra själv, men det är väl bara att öva antar jag :)







Ikväll var ♥ och jag på O´learys tillsammans med Lisa och Udo innan vi gick och såg filmen Sommaren med Göran på bio. Filmen var verkligen sevärd och enligt mig en feel-good-film med mycket humor. Så gå och se den alla ni som inte redan gjort det.

Nu sitter jag här i soffan och ego-boostar med den nyaste Wallander-filmen i bakgrunden. Kan inte säga att jag sett särskilt mycket av den dock. Får ta det när jag vaknar pigg som en fågel imorgon klockan sju av att solen skiner in i sovrummet. Börjar dock känna mig lite förkyld, men det har jag ingen lust med nu när jag har en veckas semester att se fram emot.

Kram ♥

Sminkad på Make Up Store

Idag har jag blivit sminkad på Make Up Store av en duktig och trevlig kille (!). Efter det mötte jag upp Lisa och Louise på Grogg för några timmars prat. Mycket trevligt. Nu är jag dock trött, så det får bli mer bloggande imorgon eller någon annan dag :)

Nu har jag i alla fall semester i en vecka igen och det ska bli såååå skönt. Behöver det verkligen efter dessa tre väldigt hektiska veckor på jobbet.

Avslutar med en bild på mig, sminkad på Make Up Store idag.



KRAM!

Min vackra pelargon

Har inte förrän nu varit och köpt mig en av mina favoritblommor, pelargonen. De är så otroligt vackra och tacksamma blommor. Bara de får sol och vatten så är de nöjda. Tänk om jag vore så lätt att handskas med också hihi :)


När jag äter choklad är jag verkligen som ett barn. Jag vet inte vilken gång i ordningen det är jag får choklad på tröjan/klänningen när jag äter choklad. Tur att det är väldigt gott i alla fall eftersom det är ytterst tråkigt att tvätta.

Nej nu ska jag ta och göra mig i ordning inför att gå och lägga mig. Är otroligt trött efter en hektisk dag på jobbet med in- och utflyttningar. Pust. Sängen kan vara så otroligt skön ibland!


Godnatt med er!