Bergianska trädgården


Ikväll tänkte jag och ♥ åka till Kista Galleria och shoppa lite. Det började med att jag åkte fel, mot Norrtälje istället för mot Enköping och vi hamnade i Täby C istället (som var stängt). På vägen hem svängde vi förbi Bergianska trädgården, det är så fint och mysigt där:

 
 
 
 

Igår kväll var Martin och Madde här och njöt av årets första grillning och dagen har delvis bestått av att vara på golfrangen i det strålande vädret tillsammans med ovanstående samt Lisa och Anders. Mycket trevligt! Gick inget vidare för mig, blev nog ca 5 riktigt bra slag (för att vara mig) och resten mest sorkdödare.

Tror minsann att jag ska krypa ner under täcket nu eftersom det brukar bli tidiga morgnar för vår lilla familj

God natt!

Min påsk!


Påsken i år har varit otroligt angenäm! Underbart väder, många och långa promenader med glada hundar, lata dagar ute i en solstol tillsammans med familjen, god mat, fina vänner samt en häst som startade på V75 och blev trea. Kan inte bli mycket bättre än så.

Påsken har som synes på bilderna innehållit mycket hundar, de är så rara och söta att man inte kan bli annat än glad av dem!! Under en av promenaderna hände dock något läskigt. Vi hittade en padda som satt mitt på grusvägen, och ovetandes lät vi hundarna nosa på paddan. Kompis nosade mest och noggrannast och det dröjde inte många sekunder efter att han gjort det förrän han började ruska på huvudet och det bara rann fradga ur hans mun. Jag blev såklart jätterädd att han på något vis blivit förgiftad, men som tur var gick det över ganska snart. När jag kom hem googlade jag och det visade sig att Kompis råkat ut för en lindrig paddförgiftning. Så nu vet jag att man ska hålla hundarna borta från paddorna!


Kompis i bilen på väg hem till sin tjej Cookie

 
 
Några bilder på väg hem till mina föräldrar under skärtorsdagen. Bilderna är tagna vid samma tillfälle, märkligt väder minst sagt. Alla andra dagar var det dock strålande sol!

 
Cookie vilar efter en hektisk dag med lek och bus och Kompis använde mina trosor som huvudkudde haha.

 

Bästa kompisar!

 
Två trötta hundar vilar i solen. Kompis ligger på matskålen för att vara säker på att den inte fylls på utan hans vetskap =)

Beslutsångest - Vilket porslin ska vi välja?!


Som vanligt har jag beslutsångest. Denna gång är det över vilket porslin vi ska välja. Ska vi satsa på de Mateus-talrikar vi har och köpa assietter och skålar från Himla. Eller ska vi köpa assietter och skålar från Mateus? Vad tycker du?

Snälla hilfe!!!


Mateus och Himla?


eller Mateus och Mateus? :)

Vad är finast?!?!



Update!


God kväll!

Vilken UNDERBAR dag det var igår! Det kändes som om sommaren var här på besök för en dag och det gick inte att göra annat än att njuta! Vi spenderade den soliga dagen med att kliva upp ur sängen klockan 07:00 och starta dagen med en långpromenad med Kompis. Efter det blev det mysfrukost och sedan biltvätt. Efter det lite mat innan jag begav mig ner på stan för att kika lite. Kom hem med två små söta skålar från Iittala till ett väldigt bra pris. De sålde ut två stycken för 100 kr på NK, kunde inte låta bli :) Köpte även två boxar att ha papper i samt en kökshandduk på Lagerhaus.

Efter shoppingturen mötte jag upp Martin, Madde och Lisa på söder och så gick vi till ett creperi och åt supergod efterrätt. Sockerkvoten för hela veckan blev full bara genom den efterrätten =) Sedan följde Martin & Madde med hem till oss medan Lisa valde att bege sig hemåt eftersom hon var trött.

Från det ena till det andra. Här kommer en bild från mammas födelsedagspresent och fina fina blombukett. På bilden skymtar också tårtfatet från Himla som den rosa prinsesstårtan fick pryda.


Här är bilder på kakfat samt söt vattenkanna från Koziol som jag fyndade på 50% i förra veckan. Tror att den söta vattenkannan kommer att passa utmärkt på balkongen i sommar.
 

Bild på kaffeburkarna jag bland annat köpte till älsklingen när han fyllde år i februari...
 

Och så delar av helgens shopping. Assietter, skålar samt mjölkkanna från Himla. Och de små söta skålarna från Iittala fyndade på NK samt min rosa Ipod som jag fick i födelsedagspresent av älsklingen som jag är så nöjd med! Tack ♥!



Som ni märker är detta väldigt blandade bilder, nya som gamla, men eftersom jag bloggar så sällan numera, är det bäst att få med allt när jag ändå är igång haha.

Idag har jag varit på Åhléns i city och fått en ansiktsbehandling med Biodrogas produkter. Denna behandling ingick om man köpte en ansiktskräm och en annan produkt från Biodroga, och eftersom jag ändå skulle köpa det, så fick jag behandlingen på köpet :) Superskönt var det och tjejen var så duktig!

Nu ska jag ta och plocka ordning i köket och sedan bädda sängen i de nya underbart sköna sängkläderna som jag inhandlade på NK idag. Det ska bli sååå skönt! Och det absolut roligaste med det hela, är att kassörskan missade att slå in ett av påslakanen när jag skulle betala, vilket gjorde att jag fick 900 kr rabatt. Tjohooo! Och inte har jag dåligt samvete för det heller hahaha. Jag kommer att sova ännu skönare nu ;) Jag behöver 900 kr mer än NK, det kan jag i alla fall vara säker på!

KRAM på er!