Oväntad locktång


Har precis helt oväntat blivit ägare till en OBH Nordica Curling Iron 25. Har länge gått och tänkt att jag skulle köpa en locktång, men att jag skulle köpa en av en kille på jobbet hade jag nog aldrig trott! 350 kr fick jag bara betala för en helt oanvänd, det tycker jag var ett bra pris =) Nu ska här hem och testas!


Shoppingbesvikelse


Idag efter jobbet var jag laddad för lite shopping på bland annat IKEA. Kom dock hem med enbart några ljus, blev så besviken på deras julsortiment. Hade sett ut några saker på hemsidan som jag trodde skulle vara fina, men icke. Inte ens orkidéerna kändes särskilt fräscha, så de fick också stanna kvar.

Har blivit dåligt med mat idag, enbart fil och smörgås till lunch och nu två korvar på IKEA, illa! Får försöka bättra mig till imorgon. Men jag tycker att vardagsmat är så svårt och oinspirerande. Dessutom har jag oftast ganska dålig aptit och är inte sugen på så mycket... Tråkigt! Tyckte att älsklingen skulle koka pasta åt mig som jag kunde äta när jag kom hem från IKEA, men kom på att vi inte hade någon ketchup, så det blev inget med det heller hahaha.

Mycket reklam för IKEA i det här inlägget måste jag säga, ett presentkort som tack vore inte fel =)

Kom igen nu Kamprad, bjud till lite!


Jag vill ha snön kvar!


Nu snöar det igen! Jippie! Det känns bara så trist att veta att snön troligtvis kommer att försvinna imorgon och på fredag. Jag hoppas hoppas att SMHI har fel och att vädret slår om och fortsätter att vara kallt. Så mycket mer julfeeling när det är snö ute såklart, det måste ni ju förstå, SMHI.

Idag var det tänkt att Niklas skulle komma på besök, men det verkar inte bli så eftersom han är hemma och är förkyld, trist. Men då åker jag nog till IKEA en sväng istället tror jag. Det beror lite på hur älsklingen måste göra förresten. Han ska jobba ikväll på Solvalla, så vi får se om jag får ha bilen hemma trots det. Blink blink :)

Igår sålde vi förresten vårt matbord Plaine i ek som vi haft ute på Blocket en evighet nu. Och inte prutade tjejen som kom och köpte det heller, toppen! Hon verkade vara en bra tjej, så bordet kommer nog att få det bra haha =)

Nej nu är det fika här på jobbet.

En snöig kram kommer här!

PS: Tack alla för gratulationerna till Toscas vinst, det värmer =)

Duktiga Tosca!




Vilken härlig dag!


Började dagen med en tur i snön med Cookie och Kompis. Vi lät dem springa lösa inne på den inhägnade fotbollsplanen och oj vad de lekte! Så härligt att se dem så glada =) Sedan åkte vi till hotellet där våra föräldrar tillbringat natten och åt frukost med dem.

När vi kom tillbaka hem visade det sig att Kompis fått tag på en plastpåse med Cookies mat. Han hade bitit upp den och ätit upp det mesta av innehållet. Så han är nog ganska tjockmätt nu och kommer inte att få någon mer mat idag. Rackarns hund!

Kompis är numera nyklippt av mig för första gången. Resultatet blev helt okej, även om bakbenen ser lite roliga ut hihi. Men det får jag bättra till vid nästa klippning, man lär sig av sina misstag =) Har även påbörjat målning av spegeln och två julstjärnor här och hoppas kunna måla det sista imorgon. Blir detta bra har jag ganska mycket jag skulle kunna tänka mig att måla haha. Men jag tycker faktiskt att det är ganska svårt att måla så att resultatet blir bra, lätt att det blir för mycket färg på vissa ställen. Men att måla med roller är en höjdare, pensel gillar jag inte!

Idag vann Tosca ett lopp på V65 och det är vi såklart jätteglada för! 40 000 kr in! Och till råga på det hade älsklingen spelat 50 kr på dagens dubbel och 200 kr vinnare på Tosca, vilket resulterade i nästan 18 000 kr i vinst. Vilken lycka! GRATTIS älskling!

Var en sväng till Blomsterlandet idag också och köpte en vit amaryllis och tre vita hyacinter också. Julstjärnorna de hade var för gulvita tyckte jag, så jag väntade med att köpa sådana.

Den här dagen har verkligen känts lång, och än är det mycket kvar på söndagen. Me like!

Nu är det världens bästa program One Tree Hill!




Målning pågår




REA


Ikväll ska vi på REA på Hamburger börs tillsammans med mina föräldrar och Anders föräldrar. Mycket trevligt!

Äntligen har det kommit lite snö! Och äntligen kan man börja känna lite julkänsla. Har påbörjat julpyntningen nu och satt upp en julstjärna och ett hjärta och lite annat smått och gott. Imorgon ska jag köpa lite julblommor, vita julstjärnor, hyacinter och pärlhyacinter.

Lite bilder kommer senare. Hoppas att ni har en trevlig lördag!

KRAM!


Hi hi hi gånger två


Hihi ett - Kollade precis min mail och fick se att CDON har levererat min Sex and the City-film! Åh vad jag längtar! =)



Hi hi två - Nästa hihi är en lite lustig sak som hände i helgen när jag dammsög. Det kan tyckas knepigt att något lustigt kan hända medan man dammsuger, men det här är i alla fall resultatet av det hela.



Såhär såg den ut innan... =)



Slurp sa det bara i dammsugaren! Hihi...


JA!


En sån här tavla vill jag har när vi gifter oss...


Bild:
www.isa.nu

Kika gärna in på sidan, där finns otroligt många fina roliga bilder.

Lampköp och lamp-villha


I lördags var jag (och alla andra) till IKEA. Jag fick med mig en jättefin lampa hem som jag bara inte kunde motstå. Hade tänkt önska mig den i julklapp, men eftersom det stod att den snart skulle utgå så vågade jag inte chansa på att den skulle finnas kvar fram till dess =) 

Såhär ser det ut i hallen nu:




Och här är lampan jag sååå gärna skulle vilja ha! Så läcker!



En perfekt söndag


Detta har varit en perfekt söndag med ett perfekt sällskap. Sällskapet bestod av mig, älsklingen, Kompis, Martin och Madde. Den perfekta söndagen bestod av en stor frukost, en promenad längs Årstaviken i regnet och efter det mys i soffan med ost och kex och Entourage. Och när detta var över var klockan bara två, perfekt!

Vidare så har jag äntligen hängt ut fågelmat till de söta små fåglarna och varit i Sickla köpkvarter och botaniserat lite. Gick runt för att få lite önskelisteinspiration och hittade en hel del som blir bra att önska sig i julklapp. Hittade även en otroligt snygg lampa som jag så gärna skulle vilja ha, men med en dyr prislapp, hela 3000 kr. Men å så häftig!

Här kommer bilder på den perfekta söndagen!



 
 
  



Sötaste Kompisen


Och så vår underbara Kompis!







♥♥♥

Rummet i Linköping


Såhär såg mitt hotellrum ut när jag bodde på Scandic Linköping City... Jag gillade verkligen lösningen med en väldigt tunn gardin fördragen framför fönstret. Särskilt på kvällen, då var det riktigt mysigt och fint!







Tarzan och Tingeling


Lite mobilbilder på Lenas söta små kattungar. Titta pyttenosen på den lilla grå, så söt!





Scandic Linköping City


Bild: Google bildsök

Har precis vaknat och sitter i mitt hotellrum på Scandic Linköping City. Ett fint hotell som känns lite lyxigare än ett normalt Scandic och jag ser fram emot hotellfrukosten som jag snart ska äta!

Jag är här med jobbet på en nätverksträff då vi träffar andra företag som också sysslar med att hyra ut studentbostäder på ett eller annat vis. Mycket intressant och givande träff, precis som förra gången då vi sågs i Uppsala i april. Många gamla ansikten som är här, men även en del nya =)

Gårdagens middag bjöd på kryddig lax till förrätt. Vildsvin med potatis och parsiljerotspuré till varmrätt och chokladmousse med bär, vaniljglass och kolaflarn till efterrätt. En god och trevlig middag som gjorde att jag somnade mätt och belåten sen :)

Nej nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med och äta en massa frukost, hahaha!

Hoppas att ni får en trevlig onsdag i regnet. Kram.

Helgen


Vilket grått och trist väder det har varit nu på sistone! Dimma, dimma, dimma... Man såg knappt vart man körde större delen av helgen tycker jag. Mycket trist! En positiv sak var att vi i alla fall klarade oss helt från regn =)

Helgen som gick bestod av skogspromenader med hundarna, besök på kyrkogården för att tända ljus, fika hemma hos mormor, farsdagsmiddag och tårta, fika med tjejerna på stan, besök hos Lena och Martin, Idol-koll och lite annat.

Igår kom vi hem så att jag bara hann se ca 20 minuter av bästa One Tree Hill. Jag har missat det så mycket på senaste tiden :( Men snart får jag nog hem min egen box tror jag, och då kan jag kolla på det om och om igen :) Den serien är bara bäst! Snart måste väl Lucas och Peyton få ihop det igen, eller? Bergis ringde han till Lindsey, då blir jag frustrerad (igen). Jag låter som värsta fjortisen, men jag önskar att jag vore en också haha! Eller inte fjortis, men runt 20 igen skulle jag inte ha något emot...

Hade tänkt göra så mycket igår kväll, som att packa upp, städa lite, handla... men det blev inget av det eftersom det går så mycket på TV som jag vill se på söndagkvällarna. Inte bra! Det får bli ikväll istället...

Imorgon åker jag till Linköping med jobbet och kommer hem på onsdag igen. Kommer att sakna ♥ och Kompis.

Kram!


Freeedag!


Fredag, fredag, fredag, världens bästa dag! =) I alla fall efter klockan 15:00 då jag slutar haha!

Idag efter jobbet ska jag bara hem och packa och sedan åker vi till Sandviken över helgen för att bland annat byta till vinterdäck på bilen. Såg på Vädret imorse och då sa de att det eventuellt skulle bli underkylt regn i mellansverige mot kvällen. Hoppas att vi hinner fram innan dess bara, annars kan det bli halkigt. Men det blir till att köra försiktigt.

Är riktigt trött idag eftersom jag var uppe för länge igår med tanke på att jag går upp redan klockan 05:40 varje morgon nu sedan vi skaffade Kompis. Men det är så värt det, jag har inte ångrat mig en sekund. Han tillför så mycket glädje och jag är faktiskt förvånad över att jag inte tycker att morgon- och kvällspromenaderna är så jobbiga som jag trodde att jag skulle tycka. Jag tycker faktiskt att det är riktigt skönt att komma ut, framförallt på morgonen! På kvällen ligger jag nog heller kvar i soffan medan Anders går ut, men på morgonen är det riktigt uppfriskande!

I övrigt har det inte hänt så jättemycket hos mig på sistone. Brist på pengar gör att det inte blir särskilt mycket shoppat heller tyvärr. Känner att jag har ett rätt stort shoppingsug. Träffade i och för sig bästa Catta i tisdags efter jobbet och som vanligt när hon är med blev det lite shopping på HM. Hittade två stycken stickade koftor för ynka 200 kr styck. Vi får väl se hur bra de håller efter några tvättar, men ändå. Sedan köpte jag en söt brosch/hårspänne i form av en tygblomma också, mycket piffig tycker jag :)

Tyvärr hittade jag bara en bild på den ena koftan. Den jag har är dock i en annan färg, lite mer brun/grå/beige eller nåt =)



KRAM på er!

Onsdag


Direkt efter jobbet tog jag, ♥ och Kompis (♥) en promenad längs Årstaviken. Kompis var jättebusig och galopperade före oss i världens fart. Han är bara för himla söt och vi är så glada att han finns i våra liv!

Sedan lagade älskligen sparrissoppa med färsk sparris och till det åt vi mitt hembakta bröd, mumsigt!

Nu sitter jag och ska kika på "Halv åtta hos mig" följt av "Bonde söker fru". Är det någon som vet om det är Helge Skoog som pratar i "Halv åtta hos mig"? Låter verkligen som det... Antar att det är ganska lätt att kika upp det själv, men jag orkar bara inte haha!

Älsklingen har åkt iväg till Solvalla och glömt mobilen hemma. Det gillar jag inte, jag vill kunna ringa och kolla så att allt är bra om klockan tex blir mycket innan han kommer hem. Alltid lite läskigt när de man älskar är ute och åker bil tycker jag.

Vi hörs! Kram.

5-års middagen


Gårdagskvällens 5-års middag


Meny
Förrätt: Kantarelltoast med ruccola och flingsalt
Varmrätt: Stekt oxfilé med kantarellsås och hasselbackspotatis
Efterrätt: Marängswiss med vit choklad

  
 
 

5 år


Idag firar jag och Anders fem underbara år tillsammans. Anders är den jag alltid drömt om och jag hoppas att vi får dela många fler 5-års jubileum tillsammans. Jag älskar dig!

Vi firar detta med att till förrätt äta kantarelltoast med ruccola. Till varmrätt blir det oxfilé, kantarellsås och hasselbackspotatis och till efterrätt en klassisk marängswiss. Mums!

Hoppas att ni har en trevlig lördagskväll. Kramar!