Tada!




Världens mjukaste och skönaste pläd!

Idag slutade jag redan klockan 12 och direkt efter det åkte jag och ♥ ner till stan för en brunch/lunch på café Sirap. Jag och Anna har varit där två gånger tidigare och försökt få plats, men det har varit proppfullt. Men idag gick det bra, och åh så gott det var!

Sedan gick vi vidare och kikade i lite möbelaffärer, och jag tror faktiskt att vi hittat två möbler vi eventuellt vill köpa. En byrå och en skänk, i vitt såklart ;)

I helgen ska vi dessutom åka och hämta en säng som vi köpt på blocket. Ni kan ju gissa vilken färg ;)


Vad kan det vara?!



Vad tror du!?

I mitt vardagsrum

Nu när det äntligen är städat i vårt vardagsrum så vågar jag visa upp det =)








Som ni ser är tv-bänken numera vit och den vi hade tidigare sålde vi nästan snabbare än jag hann sätta ut annonsen på blocket haha.

Sitter och kikar på Love Actually, men snart är det sängdags för mig eftersom jag sov på tok för lite inatt. Var nämligen ute i Stockholmsnatten och minglade, riktigt skoj att få dansa! Det har jag saknat och jag hoppas att det blir snart igen :)

Nu är det en ny jobbvecka men det brukar bara säga swosch och så är det fredag igen, jag längtar redan ;) Tänk att helgerna är så bra, och vardagarna så trista. Det måste vara det där jobbet som ställer till det, för någon annan skillnad än det ser inte jag på dagarna :)


I am saving...

Den här roliga sparbössan köpte jag i måndags när jag strosade runt på Stockholms gator. Den passar mig så bra! Fann den inne på en riktigt rolig retrobutik som jag gärna besöker igen. Minns tyvärr inte vad affären hette, men kommer jag på det så återkommer jag :)



Idag har jag knallat halva Stockholm runt tillsammans med Anna och mina nya stövlar. Och inte ett skavsår så långt ögat når, perfekt! I torsdags var jag till tandläkaren igen och fortsatte med min envisa rotbehandling. Hade inte varit där sedan maj, så det var pirrigt att gå dit, men det gick bra tack och lov. Var så stolt och glad över mig själv efteråt, snälla snälla tand var på min sida nu!

Nu ska jag äta lite ost och kex och titta vidare på körslaget även om jag helst hade varit ute och dansat en kväll som denna :)

KRAM

Jag och mina vänner






♥ ♥ ♥