Kommentera mera!

En sak till förresten. Ska man svara på kommentarerna i sin egen blogg eller i "kommentatörens" blogg?

Vad tycker ni?

Tosca du Ling!

Tosca startade igår på Rommetravet i sista loppet, med ett ganska dåligt läge, vilket gjorde att jag inte hade så stora förhoppningar. Vi hade tyvärr ingen möjlighet att åka och titta på loppet eller ens se det på ATG-live, vilket var väldigt tråkigt. Tosca gjorde jättebra ifrån sig och vann loppet på en bra tid och på ett väldigt bra sätt! Jättekul verkligen! Hon verkar ha hittat formen nu, så nu är det bara att hoppas att hon tar loppet bra och sikta framåt!

Dina fick massage igår och hon verkade tycka att det var riktigt skönt på vissa ställen den här gången. Massören sa att han skulle bli förvånad om jag inte skulle känna någon skillnad på henne nu, så det ska bli spännande att köra henne imorgon.

Igår skrev vi också julkort som A tog med sig och skickade idag. Vi har hittills bara fått ett vykort, men man får väl hoppas att det dyker upp något mer i brevlådan. Eller är det ute med vykort nuförtiden?

På jobbet har jag en hel del att göra såhär inför julledigheten. Vilket i och för sig är bra eftersom arbetsdagen går fort, men igår var jag riktigt trött när dagen var slut. Men det är märkligt vad mycket lättare vardagarna känns när man vet att man snart får vara ledig! Det ska bli sååååå skönt! Underbart! Julafton är verkligen årets höjdpunkt, förutom att den infaller på vintern haha! Men mysigare helgdag får man leta länge efter...

Bloggtorka!

Ja, det är precis vad jag har för tillfället. Jag skulle gå in och skriva blogg för någon dag sedan, men då krånglade det ju här, och efter det har jag bara inte haft någon lust!

Jag kan verkligen inte förstå att det är julafton nästa söndag. Förstår ni det? NÄSTA SÖNDAG! För mig är det så gott som obegripligt, men ändå väldigt kul och mysigt. Måste ut och köpa lite julklappar bara, men jag ska vara ledig några dagar före jul, så jag får ta det då.

Dina var förresten bra i ett snabbjobb förra helgen. Han som körde sa att hon var en helt annan häst, mycket mjukare och smidigare, så det var väldigt kul att höra. Enligt honom var hon i stort sett startklar, men så bråttom ska vi då inte ha. Ska köra intervaller med henne nu i några veckor och sen får vi se. Ska försöka fixa drag på bilen också nu över jul, så att vi kan åka in till banan sen. Har tagit ut min licens nu också, så nu är jag b-tränare. Kul! Något jag länge gått och tänkt på/fantiserat om, som nu är verklighet!

Skulle vilja vara ledig lite mer i jul också. Just nu har jag bara tagit ledigt 4 dagar men skulle vilja vara ledig 2 till, men det går säkert inte att ordna tyvärr. Fantastiskt skönt med julledighet hur som helst!

Det blev inte total torka här ändå...

God Jul!


Hittade denna...

Så fruktansvärt söt och gullig... Känns lite julinspirerad också i sitt röda täcke så det passar extra bra :)

Gudomlig!

Bild från
http://www.ittrend.co.kr

Julmys!

Det här är alltså delar av resultatet av julpyntandet...





Ledsen att bilderna inte blev de bästa. Men jag var inte helt stadig på handen och med min kamera måste man vara det om man ska fota inomhus...

Blommorna luktar förresten bedårande och är väldigt vackra...

One Tree Hill vs OC


Jag blir inte klok på Dina. Igår när jag körde henne kändes hon knöligare än på länge, och jag fick världens bryderier över vad som kan vara fel. Idag när jag körde henne kändes hon nästan finare än på länge, och jag längtar redan efter att köra henne nästa gång igen. Får hoppas att det håller i sig, och att det bara var bettet som störde henne. Hon visar dock ganska tydligt att hon inte gillar selen, och framförallt inte svanskappan. Men man vet ju inte, det kanske försvinner om hon börjar springa mer avspänt. Vi får se framöver...

Jag har funderat lite över skillnaden mellan One Tree Hill och OC. Båda serierna är ju bra, ingen tvekan. Men OC är just bara bra, medan One Tree Hill är så himla berörande och får en att tänka så mycket själv. Det är inte alltför sällan man sitter med gråten i halsen efter att ha sett ett avsnitt av One Tree Hill, vilket aldrig har hänt med OC. Inte för att det kanske låter som en bra sak, men det är det.

Så vad har hänt i helgen? I fredags var jag till veterinären med Dina eftersom jag ville att han skulle kolla hennes tänder. Han sa att dom såg normala och fina ut. Hon var så rolig, hon fick ju lugnande när hon kom dit innan de skulle titta på tänderna. Och sen när jag skulle leda henne ut från kliniken så gick hon så sakta och såg så sömnig ut. Men det varade inte länge, så fort hon kom utanför blev hon sitt vanliga pigga, lite rädda jag igen. Hon gick så fort och var lite halvskraj, men benen hängde inte riktigt med. Så fort det kom en grop i vägen snubblade hon till. Så söt.

I lördags var vi en sväng till Globen. Jag tittade på hästmässan som de hade i Annexet medan A gick inne i de vanliga affärerna. Efter det fikade vi och sedan åkte jag till stallet. På kvällen fick jag världens ryck och plockade fram alla julsakerna, så nu är det så fint så fint. Tog några kort också, så när jag orkar kommer de förhoppningsvis upp här.

Idag har vi också varit en sväng på stan. Tittade efter lite julklappar men köpte inget. Fick dock lite inspiration, inte jag, men A. Sen var vi hem till en kompis till A som bor i Vasastan och efter det åkte jag en sväng till stallet. När jag kom hem igen åt vi gott lussefika och tände massa ljus. Mysigt!

Nu sitter jag och väntar på att min älskade A ska komma hem från jobbet så att vi kan krypa ner i sängen. Åh, jag vill verkligen inte att det ska vara måndag imorgon! Vill inte gå till jobbet!

Det blev förresten många A:n i det här inlägget, men det är bara för att han är så underbar!