Gott Nytt 2009!


Sitter här i soffan i pappas andelsstuga uppe i Lofsdalen och känner mig lagom mör i kroppen. Vi har varit ute och åkt längdskidor idag och jag klarade av nästan 6 kilometer. Kan låta lite, men med tanke på att jag är totalt otränad (och har alltid varit) så känner jag mig nöjd =) Skulle gissa på att jag kommer att ha träningsvärk imorgon...

Har tänkt att jag ska uppdatera bloggen med lite bilder på julklapparna jag fick, men eftersom jag knappt har varit hemma och inte haft tillgång till min dator, så får det vänta lite. Lovar att det kommer senare =)

Vore även snajsigt med en liten summering av 2008. Har dock lite svårt att minnas året i sin helhet, man glömmer så lätt. Känner att jag behöver tillgång till min dator även till det, för att kolla in lite foton osv, så det får också vänta :)

Saknar lillskrutten Kompis som är hemma med mamma nu över nyår eftersom det är hundförbud här i stugan =( Tur att jag vet att mamma tar bra hand om honom och att han har söta Cookie att leka med hela dagarna långa. Eller borde man kanske säga hela dagen kort istället? För det är ju så det känns, dagarna bara rusar förbi! Vips så är det snart nyårsafton igen haha.

Ikväll blir det bara lugnt här med en nyårsafton i myskläder och med god mat. Vid tolvslaget planerar vi att gå ut på en promenad och beskåda alla vackra fyrverkerier.

Till sist vill jag önska er alla en riktigt mysig kväll och ett Gott Nytt 2009! Själv önskar jag mig många nya trevliga bekantskaper kommande år!

KRAM!



Ny TV och hemmabiosystem


Tjoho! Idag har jag, älsklingen och min pappa varit på mellandagsrea på elektronikbutikerna. Vi köpte både en ny TV (som dock inte var med på mellandagsrean) och ett hemmabiosystem. Snygg design på dem båda också, TVn ser nästan ut som en tavelram och kan användas som en tavla också!

Detta blev resultatet av dagens shopping =)



GOD JUL!


God morgon på er!

Är uppe med tuppen på julaftons morgon trots en ganska sen kväll igår. Har mycket att pyssla med även nu på förmiddagen så det är bäst att pallra sig upp. Bland annat ska alla julklappar slås in och efterrätt ska göras. Ser fram emot det, det känns mysigt att göra detta på julafton tycker jag.

Vill bara önska er bloggläsare en riktigt mysig och fin julafton. Jag hoppas att ni får det ni önskar er, vad det än må vara!

GOD JUL!

Kram Mia


Segerbild



Lycka!

Bild: aftonbladet.se


Tosca är bäst!


Tosca är verkligen helt underbar! Idag vann hon lätt på V75 med två längder tillgodo till de andra hästarna. Segertiden blev finfina 1.13,2, 1640 meter autostart och en fin rekordsänkning såhär i december. 100 000 kr var segern värd och nu har Tosca sprungit in nästan 700 000 kr! Fantastiska häst!


Tosca vinner V75 på Solvalla 081220
Foto: travnet.se


Mitt hjärta blöder


Både mitt och älsklingens hjärta blöder idag. Vi kastrerade ju Kompis idag och nu är han så ynklig och pipig att det bara skär i våra hjärtan. Det känns så hemskt att vi har utsatt honom för detta, och nu vill vi bara att det ska vara över =( Hoppas verkligen att Kompis mår bättre redan imorgon, världens bästa!

Idag började min långa julledighet också! Tyvärr har dagens kastration helt tagit udden av den glada känsla jag borde känna, men det kommer nog så snart Kompis mår bättre.

Har fortfarande varken skickat julkort, köpt alla julklappar, bakat något juligt etc... Julstressen finns med andra ord kvar. Men det får vi ta sen, nu är det Kompis som gäller!

Imorgon startar Tosca inom V75 vilket såklart känns väldigt spännande. Vi håller alla tassar för att det ska gå bra för henne!


Såhär känner sig Kompis idag... =(


Julstress


Känner fortfarande ingen direkt julstämning trots massor av julpynt här hemma. Vädret hjälper såklart till för att hålla julstämningen borta. Är så fruktansvärt trött på detta skitväder!!, kom igen med lite snö nu! Har köpt några julklappar  men långt ifrån alla jag ska köpa. Har dessutom inte helt koll på vad jag ska köpa heller, vilket känns ännu mer stressande! Ska försöka pallra mig till Kista Galleria på fredag och se vad jag kan hitta.

Måste skriva julkorten också, eller måste och måste, det är ju roligt såklart, men det har bara inte blivit av än. På fredag har jag bokat tid för kastration av Kompis, känns lagom roligt men det blir nog det bästa trots allt. Kompis kom precis upphoppandes i soffan lyckligt ovetande om fredagen. Usch, jag känner mig som en hemsk människa som tar detta beslut åt honom =/

En till stressig sak är jobbet. Känner att jag har mycket jag måste hinna med innan jag går på julledighet på fredag. Men det brukar lösa sig till slut, får väl jobba över på torsdag i värsta fall...


Julstress...

En helg i bästa Karlstad


Igår efter jobb och terapibesök hos tandläkaren tog jag, älsklingen och Kompis bilen till bästa Karlstad. Vi ska stanna här hela helgen och bara ha det bra. Anders ska förvisso jobba också, men det finns gott om tid till roligheter och häng med kompisar också. Karlstad är bara så vackert och både jag och Anders tycker väldigt mycket om den här staden. Kompis verkar också gilla den som det ser ut :)

Som grädde på moset är det dessutom massor av snö här, vilket gör julstämningen total! Här kommer lite bilder från vackra Karlstad.









Bild på vårt hotell

Dessutom vann Tosca igår igen när hon startade inom V5 på Romme, otroligt roligt! :) Nu väntar troligtvis V75 på Åby nästa helg, vi håller tummarna! Duktiga Tosca!

"Nya" nattduksbord från svenska Rumbler


Igår åkte jag och älsklingen till Söder för att titta på två nattduksbord som vi hittat på Blocket. Det hela slutade med köp och nu är vi ägare till två av dessa:


Jag och min Kompis


Idag hade vi jullunch med jobbet och jag var lite mer finklädd än vanligt när jag gick till jobbet imorse. Passade på att ta kort på mig själv samt kort med världens bästa Kompis i famnen.




Mysig långfrukost



Första advent hos oss


 
 
 
 
 

Happy holiday


Har haft en jättebra helg och även denna har faktiskt känts ganska lång! I korta drag kan jag säga att den har bestått av shopping inför adventspyntandet och adventspyntande =) Den har även bestått av målning och ett kalas för Kompis (som fyllde 6 månader) och älsklingen (som hade namnsdag) med tårta och trevligt sällskap. Både Kompis och Anders fick presenter =)

Bilder kommer troligtvis ikväll på min fina helg och pyntet.

Idag har v in- och utflyttningar på jobbet vilket innebär en hektisk dag... Dessutom har jag ont i halsen idag.

Kram på er!