Ändrade planer!

Egentligen var det meningen att jag och ♥ skulle sätta oss i bilen och åka de nätta 40 milen upp till Sundsvall och Sundsvall Open Trot idag efter jobbet. Men jag kom på den briljanta idén att kolla om det gick något flyg upp. Då visade det sig att det gick ett perfekt flyg imorgon bitti som är framme klockan 09:10 imorgon bitti. Det enda jobbiga med det är att jag måste skjutsa A till Arlanda och vara där innan 07:50 imorgon. Hejdå sovmorgon :)

Sen tar han tåget hem när travet är slut och så hämtar jag honom igen vid tågstationen. Perfekt! Det kändes inte helt lockande att sitta och köra 80 mil på ett dygn.. och nu är ju ♥ bara borta från mig över dagen, och inte över natten. Me like!

En annan sak som är bra med detta är att vi kan ta en sväng förbi Dina lite senare idag och titta till henne. Hon fick en släng av korsförlamning igår igen, så jag vill se hur det är med henne. Vad jobbigt att det blivit så... Igår skrittade jag ändå bara och trots det fick hon det. Hon klarar tydligen inte av att stå utan att röra på sig med något kraftfoder alls. Är det någon som vet om betfor är bra eller dåligt för hästar som lätt får korsförlamning? Skulle behöva köpa nytt foder också, kanske ska ta det på samma gång. Eller så kan jag göra det imorgon, men det vore bra nu när Anders är med faktiskt. Vi får se. Först ska vi i alla fall en sväng till Sickla och kolla i affärer!

Vi hörs!

U S C H !

Usch! Idag är en sån där dag då man bara är jättedeppig och sitter och tycker synd om sig själv.

Jag gillar inte sådana dagar :(

Någon som har tips på hur man rycker upp sig?

Veterinärbesök och flitiga Mia!

Idag har jag och ♥ varit till veterinären med Monsieur och Dina. Hästarna skötte sig jättebra, det är så skönt med snälla hästar! Peppar peppar osv...

Monsieur hade svarat bra på behandlingen och vi fick nu klartecken att börja köra igång. Det ska bli spännande att se hur han rör sig i trav nu efter behandlingen, håll tummarna för att allt känns bra! Dina blev behandlad med tuppkam i hovleden, vänster fram. Hoppas nu att det hjälper och att hon får ett mindre skuttigt framsteg.

Jag och Anders har varit så duktig den här semestern! Vi har fixat och donat och städat och rensat. Vi har bytt ut de fula fönsterbrädorna i alla rum till vita fina. Vi har rensat i klädkammaren. Vi har satt upp små hyllor i badrummet och varit till IKEA och köpt fina vita korgar till hyllorna. Vi har städat ur bilen. Och vi har rensat och ordnat i byråerna. Skönt! Duktiga vi!

Jag är så himla inne på vitt just nu. Nu vill jag byta ut alla ekmöbler i lägenheten och köpa nya, vita istället! Men lite blandning är fint också. Bland annat vill vi ha en ny vit TV-bänk och ett fint brickbord att ställa i vardagsrummet. Så om ni vet några fina vita möbler så hör av er...

Oj vad varmt det är att ha datorn i knäet! Alltså inte i knäet, men i.. på.. äh, ni fattar!



       

Bilder och semester!

Tänkte lägga in lite bilder på mina vackra hästar. Snälla Sara har hjälpt mig med hästarna under min semester och även passat på att ta fina bilder! Tack :)

               

Visst är de fina? ♥

Den här semesterperioden har börjat väldigt bra. Det känns som om vi hunnit med mycket och att dagarna inte bara runnit iväg. I måndags var jag och älsklingen iväg till Furuvik tillsammans med söta Cookie. Hon var så söt, blev jätterädd för en kamel som fnös till. Inte ens när man kastade en kotte (hennes favoritsysselsättning) åt kamelens håll, så sprang hon efter den. Haha! Efter Furuvik åkte vi till Ica Maxi för att titta på ATG-live och loppet som Flower startade i. Hon slutade femma efter ett lopp i ledningen, borde kanske ha hållit bättre för att få riktigt godkänt.

Efter detta åkte vi till Bönan för att köpa rökt sik. Tyvärr hade inget av ställena öppet så vi fick åka hem utan fisk. Vi som hade kylväska och allt med.

I tisdags tvättade vi nya bilen och fixade lite ärenden. Efter det bjöd mamma på pannkaka, sen slappade vi lite till innan vi åkte tillbaka mot Stockholm. Väl i Stockholm åkte jag direkt ut till stallet och körde Dina. Hon var väldigt stel i vänster bakben och tog kortare steg med det benet. Detta efter att hon sparkat in boxväggen till grannhästen och fått sig en smäll av väggen ovanför. Alltid är det något med dessa hästar. Idag såg det dock bättre ut när jag och Anders var ute och tog en promenad med henne.

Idag har jag varit så himla duktig! Gick upp åtta imorse och från att jag vaknade ända fram till 14:00 städade och donade jag i stort sett oavbrutet, endast några korta pauser. Det känns så skönt! Jag är dock inte klar än och har ett berg med kläder som ligger och väntar på sängen och som måste plockas in innan jag kan gå och lägga mig. Dags att ta tag i det nu kanske. Efter städrycket åkte vi till Globen en sväng. Anders hade tid för att få nya linser och så passade vi på att äta lunch där också. Vi handlade också lite nyttoprylar, såsom schampo, balsam, nya strumpor, underkläder osv.

Som sagt, en mycket lyckad start på den här semestern, det är skönt att känna sig nyttig :)

Snart semester igen, jippie!

Tjohooo! Snart är det två veckors semester igen, underbart!

Vi anmälde Tosca idag till ett lopp på Solvalla på onsdag och vi hade sett fram emot en start där, och så kommer hon inte med! Argh! Första reserv också, ännu mer snöpligt. Hoppas att Dina kommer med på Romme på fredag istället nu, håll tummarna!

Igår red jag på Dina för andra gången. Det kändes mycket bättre än första gången då jag mest trodde att jag skulle ramla av hela tiden, trots att vi bara skrittade :) Dina kändes också lite säkrare i balansen. Det är ju trots allt bara fjärde gången som hon blir riden. Hon var så snäll och duktig, det var riktigt roligt!

På semestern ska jag och ♥ lyxa till det lite med SPA, det blir inte heller helt fel. Sen har jag bokat tid hos veterinären också med både Monsieur och Dina. Monsieur ska dit på återkoll för att se om han är "ohalt" nu innan vi börjar trava. Dina vill jag kolla upp så att hon inte eventuellt är halt i båda frambenen. Hon travar ju bra som det är i dagsläget och det går ju bra när vi startar också, men jag vill ändå kolla upp. Hon travar ju så lustigt när det går i långsammare tempon.

Nu är det bara 3,5 timmar innan jag får gå hem! Ahhh!