Bloggträffen 2009-01-30 i bilder






Made in Sweden hahaha!!

Tack tjejer för en mycket trevlig kväll!!




Bloggträff i Sjöstaden


Igår kväll var jag på en mycket trevlig bloggträff hemma hos
Anna i Sjöstaden. Det bjöds på mycket god mat (TACK Anna!) och ytterst trevligt sällskap! De som var med på middagen förutom ovanstående värd var Emelie, Malin, Zandra, Madeleine och Katta. Tack tjejer, jag hoppas att vi ses snart igen!!

Jag lämnade kameran hemma eftersom jag förstod att det skulle tas bilder i massor. Och OM jag hade rätt, det var rena paparazzifotograferandet och blixtarna riktigt avlöste varandra inne i lägenheten haha! Jag tog några foton här hemma hos mig innan jag begav mig till festen, men hoppas kunna låna några kort från tjejerna sedan och lägga upp här. Om jag fastnade på något det vill säga :) Men här kommer några kort i väntan på de andra...


Vi skulle ha med oss en present för ca 200 kr som vi skulle byta med varandra. Här är mitt bidrag + en bukett tulpaner till värdinnan. Jag fick Annas present som innehåll en handcreme, en fotcreme, ett nagellack och en nagelfil. Tack! Jag blev jätteglad =)


Jag precis innan jag ger mig iväg...



TACK tjejer!


Vill bara passa på att tacka er för alla snälla krya på dig ord de senaste dagarna! Speciellt roligt är det att få dessa från de bloggtjejer som jag förhoppningsvis kommer att träffa på fredag. Så TACK TJEJER! Era ord värmer och gör mig helt klart friskare ♥ ♥ ♥

Just ja!


Har ju glömt att visa er mina REAFYND som jag lovade. Väska 124.50 kr och klocka 50 kr =) Väskan kan jag fortfarande undra varför jag köpte, men just där och då så tyckte jag att den var lite cool haha. Men till rätt outfit så kanske?!




Inte lika happy tisdag!


Idag är jag hemma och är sjuk =( Igår kväll bara pang tjong så fick jag superont i halsen och näsan började rinna. Blev värre och värre ju längre klockan gick och inatt har jag verkligen haft ont i halsen. Inte bara när man sväljer, utan hela tiden.

Detta är verkligen fel vecka att bli sjuk (eller det är det väl alltid i och för sig), och jag hoppas att jag blir frisk snarast!

Nej nu ska jag krya på mig med lite rågfras och te.

Kram!

Happy Monday!


Måndag idag och faktiskt inte lika ångestladdad som vanligt =) Nej faktum är att jag brukar tycka att måndagar går relativt fort eftersom man ofta har mycket att göra på jobbet. Idag var det lite lagom.

Helgen som gick fick någorlunda ändrade planer. Kompis fick någon typ av magsjuka =( och Anders fick stanna hemma med honom medan jag tog bussen till Gävle. Hem och vända och göra sig i ordning och sedan in till Gävle för inflyttningsfest hos Lena och hennes Martin. En mycket trevlig tillställning som slutade på utestället Heart Break. Heart Break var dock inte mycket att hänga i julgranen, utan jag hade hellre stannat på festen ett tag till. Lång kö i regn, lång kö till garderoben, otroligt trångt när man väl var inne och kass musik på dansgolvet. Låter inte som någon höjdare va?! :)

Söndagen spenderades på 3-årskalas tillsammans med bästa Pernilla och hennes lilla Signe och numera även Axel som är nyfödd. Sedan tog jag bussen tillbaka till Stockholm i snöyran, så skönt att slippa sitta och köra själv då!

Jag innan den trevliga taklagsfesten i torsdags...

HAPPY MONDAY på er!

Och TACK IGEN för kommentarrekordet i förra inlägget, mycket uppskattat och roligt! Mera mera ;)


Gårdagen, ikväll, imorgon och på söndag


Tjohooo! Så var det helg igen, jippie!

Gårdagens taklagsfest var mycket trevlig och jag dansade som aldrig förr. Dock börjar tröttheten att krypa fram nu, men tycker att jag har varit oförskämt pigg ändå idag.

Ikväll ska vi hem till Martin och Madde, och förhoppningsvis kommer även Lisa och Anders dit också. Kompis får också följa med såklart! =)

Imorgon åker vi hem mot Sandviken för inflyttningsfest hos Lena och hennes Martin. På söndag blir det till att fira Pernillas lilla Signe som fyller 3 år samt att titta på nytillskottet Axel som bara är några dagar gammal.

Verkar bli en toppenhelg på alla sätt och det ser jag verkligen fram emot!

KRAM PÅ ER!

PS: TACK för kommentarerna igår! Oftast loggar jag ju in efter att ha skrivit ett nytt inlägg med 0 kommentarer, vilket inte är så upplyftande. Så imorse blev jag verkligen GLAD när jag såg att ni var hela 4 stycken som har kommenterat. Kan låta lite, men för mig kändes det mycket! :) SÅ TACK!


Hungrig och trött!


Magen skriker efter lunch och jag är så otroligt trött idag! Trodde knappt att jag skulle orka gå ut till bilen imorse. Inte bra att starta dagen med att vara så trött, på morgonen om något så ska man ju vara pigg som en mört!!

Nej nu ska jag gå och stilla åtminstone min hunger med en otroligt lyxig lunch: Fil med knäckebröd och messmörssmörgås hahaha =) Synd att jag får vänta tills ikväll med att stilla tröttheten. Och jag får dessutom vänta ganska länge eftersom vi ska på taklagsfest med jobbet idag på Junibacken ute på Djurgården. Men det blir säkert mycket trevligt!

Nu lunch! Later!

PS. Gillar du messmör? DS.



Gårdagens middag




Igår var jag så otroligt sugen på räksallad, så det fick det bli till middag! Mycket gott och fräscht. Det blev en sallad med sallad (nähä?! haha), körsbärstomater, majs, gurka, ägg och räkor och ceasardressing till det.
 
Igår när jag skrev det här inlägget egentligen, så hade jag skrivit bra mycket mer också. Men eftersom blogg.se fuckade upp sig så försvann inlägget och nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev haha =)

Uttråkat busfrö!


Såhär såg det ut när jag kom hem för att gå ut med Kompis på lunchen en dag i förra veckan...



Och här har vi den skyldige...



BUSFRÖ!

Jag är inte redo för måndag än!!


Snart är det måndag igen, ångest!! Jag är inte redo för måndag än, men det är väl bara att inse att två dagar går väldigt fort, speciellt om det är helg! Suck...

Helgen har i alla fall varit mycket trevlig. Catta kom hit i fredags eftermiddag och vi snackade och gjorde oss i ordning innan vi åkte in till stan för att äta och sjunga kareoke på Sakura. Stället var väl sådär, ganska sunkigt + att vi fick betala 680 kr för rummet. Dessutom var typ mer än hälften av alla låtar med japansk text och själva kareokeutrustningen rätt dålig, men maten var i alla fall bra haha. Vi sjöng och skrålade så att vi var alldeles hesa efteråt, men kul var det =)

Lördagen började med god frukost som bestod av supergod yoghurt (smaken Samoa från Yoggi, rekommenderas!) som jag skar ner bitar av äpple och banan i. Sedan färska frallor och te till det. Mums!

När vi gjort oss i ordning åkte vi till Kista galleria och shoppade. Det blev mest rea-shopping för mig. En liten klocka med inbyggd äggklocka som jag ska ha i köket för 50 kr. Och en fulsnygg grön väska för 124.50 kr. Bild kommer senare tror jag, om jag vågar visa upp den hahaha! Sedan köpte jag även en sån där "slangsnodd" som man tränar med. Det fanns light, medium och hard att välja mellan. Gissa vad jag valde?! HARD såklart. Jag är ju så stark, eller ska bli i alla fall haha! =)

Lördagkvällen spenderades framför Körslaget och jag måste säga att det var en stor skräll att Team Wells åkte ur!! Jag tycker att de var helt klart bäst. Men jag ska inte sitta och klaga eftersom jag inte ringer och röstar ändå :) Sedan åkte jag och hämtade älsklingen som varit i Göteborg med jobbet, och när vi kom tillbaka hem började vi titta på Mamma Mia - The Movie. Det var väl mest jag som satt och kikade eftersom Catta somnade och Anders var lite lagom seg. Så jag satt där och sjöng för mig själv in på småtimmarna hahaha!

Dagen startades också med samma goda frukost och sedan tog vi det bara lugnt fram till Catta skulle med bussen hemåt klockan 13. Efter det åkte jag och älsklingen och köpte lite hundmat och kikade i lite affärer. Jag letade efter träningsbyxor (som om jag kommer att börja träna!), men hittade inga som är tillräckligt långa i benen. Blir så less! Man måste väl inte vara tjock bara för att man har långa ben?! Så jag kom tomhänt därifrån.

Det är bara en massa skiiit på tv, så jag ska nog sätta på Bridget Jones nu så att jag får skratta bort måndagsångesten!

Kram på er och sov gott!

Sötnosen


Jag kan inte hjälpa att jag är barnsligt förtjust i söta djur... SÖTNOS!


Lånad av
Hanna

Trea på Solvalla


Såhär såg det ut igår när Tosca gick i mål på Solvalla. Hon satt fast bakom hästen som vann och slutade trea. Hon gjorde ett bra lopp på en bra tid och jag tror faktiskt att hon fick den bästa möjliga placeringen. Hon mötte väldigt bra hästar helt enkelt. Nu laddar vi batterierna och kommer förhoppningsvis igen om några veckor! :)


Foto: solvalla.se (Tosca är hästen med nr 2)


Fullbokad dag


Dagen har varit fullbokad med tandläkarbesök, jobb, gynekolog (bara för att skaffa nya p-piller, så lugna er!) och snart Solvalla för att titta på Tosca som startar inom V64. Jag håller alla tummar jag kan såklart, och jag hoppas att Kompis håller sina små tassar också =) Synd att han inte kan följa med till Solvalla med tanke på tassen, eftersom det gått riktigt bra för Tosca sedan vi skaffade honom. Han är hennes lilla maskot :)

På fredag kommer bästa Catta hit och på kvällen ska vi på tjejmiddag med några av de som vi pluggade med i Karlstad. Kan nog bli riktigt roligt, det lutar åt kinamat och kareoke!

Blommorna jag köpte i helgen är förresten riktigt kinkiga! Samma kväll jag hade köpt dem såg de två små ut att börja vissna direkt. Mycket riktigt, någon dag senare var den ena helt totalt livlös. Äh tänkte jag och slängde på en massa vatten, och tro det eller ej, men nu har den faktiskt repat sig. Dock ser blommorna lite sådär ut, men men. Jag visste att de ville ha vatten, men inte att det skulle ha sådär mycket!

Kompis mår i alla fall mycket bättre som det verkar. Han går bättre (han har dock fortfarande bandage kvar på tassen, men det ska vi ta bort ikväll) och är mycket piggare och gladare. Så skönt! Hoppas bara att det håller i sig!!

Nej kära ni, håll tummarna för oss och Tosca ikväll är ni gulliga! Det är ni i och för sig ändå, men... =)

PS: Jag måste förresten berätta om mitt gynekologbesök sedan. Men det hinner jag inte nu...

Fy hundan!


Idag har vi varit till veterinären med Kompis igen. Så nu ligger han i sin sköna korg med en tratt på huvudet och ett bandage på tassen. Ibland är det inte roligt att vara en liten valp :~(


Åh dessa vackra blommor!


Idag har jag varit och inhandlat lite nya "vår"blommor =) Hoppas nu bara att jag kan få dem att överleva haha!



Me, myself and I...


Har fått dille på detta, så jag lekte lite idag =)



PS: Är det någon som vet om man på något vis kan göra så att man kan ha större bilder och längre textrader? Hoppas att ni förstår hur jag menar =) Jag vill alltså ha större utrymme till vänster istället för att ha så mycket tomt till höger om menyn... hmm :)

Världens bästa Kompis




Kyss Johanna


Blev inspirerad av
Caroline och kikade in på Kyss Johanna och givetvis hittade jag några godbitar jag gärna skulle vilja ha =) Mycket vill ha mer sägs det ju och det stämmer verkligen in på mig.. fy skäms!



 



Jag fyller ju snart år :)

Onsdagspizza och After Eight!


Idag föreslog jag för älsklingen att vi skulle äta onsdagspizza, mums! Vi har tvättat stora lass idag samt att jag håller på och frostar av frysen, så då tyckte jag att vi kunde unna oss det! Man får unna sig när man känner sig trött efter en hel dags hårt jobb :) Till efterrätt blev det massor av After Eight och nu är jag supermätt och törstig.

Och jag måste bara säga det, ååååh vad mycket roligare och skönare det är att vara ledig!!!!

Och förresten, varför har Nina i A Camp en påfågel på huvudet?!




Länkar


Tjoho!

Nu har jag äntligen lagt till en massa länkar här på bloggen. Jag har tänkt att jag ska göra det huuuur länge som helst, men det har bara inte blivit av. Men nu så är det klart!

Säg till om du vill vara med! =)

KRAM!

Mina julklappar!


Här kommer då några bilder på mina julklappar 2008! =)












Här är även en bild på vår finfina tv och tillhörande hemmabiosystem. Vi är så nöjda! Dock vill jag påpeka att detta inte var något vi fick i julklapp, utan som vi köpt själv. Vi fick dock en del av pengarna som gick till detta i julklapp =)

Tvn ska sedan upp på väggen och hemmabiosystemet ställas lite annorlunda. Men först måste vi köpa en ny tv-bänk, i vitt såklart =) Det ni ser i bildrutan är en av de bilder som fanns med för att kunna använda tvn som en tavla. Men man kan även sätta i ett USB-minne med sina egna bilder och ha tvn som en digital fotoram :)

Oj vad jag och älsklingen har fixat och donat hemma idag, vi har varit så duktiga!!

Nej nu kommer snart Martin och Madde hit på en liten myskväll!

KRAM!

Gud visste att vi behövde ett nytt duschmunstycke!!


En sån himla lustig sak hände mig idag. Igår kväll när jag duschade märkte jag att vårt duschmunstycke hade spruckit litegrann i skarven, vilket gjorde att vattnet sprutade små strålar åt helt fel håll! Tänkte för mig själv att det var drygt att behöva lägga pengar på att behöva köpa ett nytt sådant, men sedan tänkte jag inte mer på det...

Så kom jag till jobbet idag efter 16 dagar lång ledighet (som känts otroligt kort!) och hittar en julklapp på mitt skrivbord. Varje år lottar företaget ut julklappar som alla entreprenörer ger till företaget bland de anställda. Det brukar vara ca 60-80 olika julklappar som lottas ut, och varje anställd har en lott var. Det brukar bli mellan 1-2 julklappar per person.

Och nu till det lustiga! När jag kommer hem och öppnar julklappen, vad ligger då däri?!?! Jo ett duschset med duschslang, duschmunstycke, upphängningsanordning och hela kittet!

Gud visste att vi behövde ett nytt duschmunstycke!!

Lattjo!




Mitt 2008


Här kommer då min något försenade årskrönika för 2008!

Januari
Jag var helt besatt av den lantliga stilen och ville göra om i stort sett hela lägenheten. Som tur är gjorde vi inte det och nu är jag mer inne på det stilrena igen =)
Begravdes älskade morfar, ett mycket sorgligt men vackert avslut ♥
Började vi umgås med bästa Marcus och Stina igen efter ett uppehåll från Karlstadtiden.

Februari
Älsklingen fyllde år och han firades med pompa och ståt! Av mig fick han biljetter till Magnus Betnér och av mamma och pappa fick han bland annat ett chokladfondueset från Menu. Det sistnämnda har vi använt flitigt sedan dess. Mums!
Köpte jag mitt första Juicy Tubes i färgen Marshmallow Electro.
Bodde jag och älsklingen på hotell i Skövde med poolbad och hotellfrukost.
Åkte jag och älsklingen till Uppsala för lite shopping i en ny stad.

Mars
Fyllde jag 28 år och kvällen firades med våfflor och Magnus Betnér på China Teatern.
Såg jag och älsklingen kent i Gävle tillsammans med Catta, Andreas, Lena och Linda.



April
Köpte jag nya snittblommor i stort sett varje fredag för att fira helgen!
Var jag i Uppsala på nätverksträff med jobbet, mycket givande!
Var vi otroligt trötta på att hästarna åt upp alla våra pengar!
Bytte vi kamrem på bilen för ynka 8000 kr!
Hade vi årets första grillning hos världens bästa Martin och Madde!

Maj
Började jag min golfkarriär med en golfkurs för att försöka ta Grönt Kort.
Lade jag trall på vår balkong som genast blev mycket mer inbjudande! Sedan fortsatte balkongpiffandet med blommor, möbler och fina ljuslyktor!
Gick jag på sminkkurs på Make Up Store och blev otroligt nöjd med resultatet. Blev även väldigt nöjd över produkterna jag fick med mig därifrån =)

   

Juni
Fick vi rutan inslagen på bilen =(
Firade vi Sveriges nationaldag vid Skeppsbron med tusentals balonger!
Hejade vi på Sverige i fotbolls-EM!
Träffade jag söta Anna för första gången då vi tillsammans såg SATC-filmen.



Juli
Hade jag mina två första semesterveckor för året, ljuva minnen!
Hade vi en mysig picknick vid Årstaviken.
Kom bästa Tosca trea i finalen av Söndagsstoet, och glädjen var ett faktum!
Shoppades det en hel del =)

 

Augusti
Åkte jag till Gotland för första gången i mitt liv tillsammans med älsklingen och hans familj.
Hade jag mina två sista semesterveckor, då vädret tyvärr inte var det bästa.
Bjöd vi Martin och Madde på middag hemma hos oss!
Såg jag The Hives på Gröna Lund.

   

September
Såg jag Millencolin på Gröna Lund och var lagom sur efteråt =)
Möblerade jag om lite.
Klippte jag upp håret och började ha det lockigt istället för plattat. Efter klippningen var jag helt deprimerad och ville bara gråta =)

 

Oktober
Gick jag till tandläkaren för första gången på många år.
Höstpiffade jag balkongen med ljung, prydnadskål och ljuslyktor.
Kom världens bästa Kompis till vår familj, det bästa som hände under 2008!

   
 

November
Firade jag och älsklingen fem underbara år tillsammans!
Åt vi en underbart mysig frukost tillsammans med Martin och Madde.
Handlade precis som oktober väldigt mycket om världens bästa Kompis.
Målade jag några av våra möbler vita.
Var en bra månad på hästfronten, Tosca vann på V65 och spelmässigt gick det också bra, för älsklingen =)

   

December
Spenderade vi en helg i underbara Karlstad tillsammans med Kompis på hotell för första gången =)
Kastrerade vi Kompis och några ynkliga dagar följde, både hos Kompis och oss som hade dåligt samvete!
Vann Tosca på V75 för andra gången och lyckan var total!
Köpte vi en ny TV och ett hemmabiosystem!
Ville julstämningen inte riktigt infinna sig...
Hade vi en toppenmysig julafton i Borlänge och Sandviken.
Firade vi nyår uppe i Lofsdalen tillsammans med pappa. Tyvärr kunde inte mamma närvara så hon firade hemma tillsammans med hundarna och mormor =)

   


Det var mitt 2008! Jag önskar er alla ett underbart 2009!

KRAM!


Hejdå Lofsdalen!


Om några timmar åker vi hemåt från Lofsdalen. Vi har haft fina lata dagar här, men det ska ändå bli skönt att komma hem igen. Framförallt saknar vi Kompis otroligt mycket, det ska bli så roligt att träffa honom igen! Vi har aldrig varit borta från honom ens en natt tidigare, och nu har vi inte sett honom på 4 dygn, lille skrutten! Saknar!

Sedan vill jag komma hem och packa upp alla julklappar samt installera hemmabiosystemet. Spännande att se hur bra ljudet blir =)

Kör försiktigt alla ni som är ute på vägarna!

Kram!


Med andra ord!


Ikväll har vi spelat familjespelet "Med andra ord" och det blev några roliga förklaringar:

Rätt ord: Bali
Förklaring: Det rimmar på "Ali"
(Tilläggas bör att man inte får säga delar av ord när man förklarar ordet, haha)

Rätt ord: Påven
Förklaring: "Har en lustig hatt!"

Rätt ord: Leningrad
Förklaring: "Typ som lemmings"

Rätt ord: Lissabon
Utbrister: "Lissabon, vem fan är det?!" HAHAHA!

Se upp i backen!!!


Idag är vår sista hela dag uppe i Lofsdalen, för imorgon bär det av hemåt till världens bästa Kompis. Åh vad jag saknar honom!

Sista dagen tänkte jag passa på att åka lite slalom för första gången på länge. Så jag säger bara:

SE UPP I BACKEN, FYRA HÅL I NACKEN!!!

Wish me luck! =)


Kom tillbaka Timo!


Jag blev så ledsen när Timo Räisänen åkte ur Körslaget förra veckan!! Jag var lite orolig för att han kanske skulle åka ut tidigt, men inte först! Skandal enligt mig. Jag hade ingen vidare koll på honom innan måste jag erkänna, mer än att jag sett honom tillsammans med Håkan Hellström. Men som soloartist hade jag noll koll. Vet ju att han varit väldigt poppis på musikscenen i somras bland annat, men det är typ allt.

Men han är ju en sån härlig person som verkligen utstrålar glädje för det han håller på med. Och det smittar även av sig på mig som tittar!

Nej usch vad trist jag tyckte att det var att Timo åkte ut!

TIMO, KOM TILLBAKA!!