Trea på Solvalla


Såhär såg det ut igår när Tosca gick i mål på Solvalla. Hon satt fast bakom hästen som vann och slutade trea. Hon gjorde ett bra lopp på en bra tid och jag tror faktiskt att hon fick den bästa möjliga placeringen. Hon mötte väldigt bra hästar helt enkelt. Nu laddar vi batterierna och kommer förhoppningsvis igen om några veckor! :)


Foto: solvalla.se (Tosca är hästen med nr 2)


Kommentarer
Postat av: Sandrah

GRATTIS! Det var verkligen en lopp med hög klass, så det gjorde hon bra. :)

2009-01-15 @ 15:13:01
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Mia

Sandrah: Tack! :) Ja det gjorde hon. Fick precis hör av Anders att Claes hade sagt att hon inte alls var trött i mål heller, så det känns ännu roligare =)

2009-01-15 @ 15:48:08
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: sofie

He o förlåt VAD DUM JAG ÄR som inte har varit inne o skrivit till dig, fast att du gjorde mig så själaglad och bubblande lycklig på nyårsdagen när jag såg din fina kommentar! JAG BLEV SÅ VARM O GLAD, jag tror ärligt att jag blev lite generad, för jag har tänkt så mkt att jag måste svara dig men så har jag skjutit upp det! TACK för att du "sa till mig" synd att det skulle behövas bara... O tack att du läser, kommenterar o TUppen Jaár! Nu ska även jag bli böttre här hos dig!! STOR KRAM o tack, du gjorde min nyårsdag o jag har levt på den kommentaren så länge... =)

2009-01-15 @ 21:26:47
URL: http://litendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0