2007-10-20

Nu ska jag alldeles strax bege mig in mot Gävle och V75. Tosca startar i V75 avdelning 4 från spår 1 och med Johan Untersteiner som kör. Ska bli väldigt spännande och roligt!

Håll alla tummar ni kan nu!


2007-10-18


Ikväll ska jag på hockey efter jobbet med tvårätters middag i VIP-rummet i Globen. Blir nog ganska roligt, även om jag just för tillfället hellre skulle åka hem och lägga mig i soffan och ta det lugnt efter en ganska hektisk vecka. Veckan har bara susat förbi, och jag kan knappt fatta att det är fredag imorgon. Fredag är veckans bästa dag, tveklöst! Att man sedan slutar klockan 15:00 på jobbet varje fredag, gör ju inte det hela sämre direkt!

I tisdags startade Dina på Romme och blev sexa på tiden 1.17,1, 2140 auto. Hon gjorde ett väldigt bra lopp och trots mycket strul så lyckades hon ta sig in på en sjätteplats. Fyran, femman och sexan hade samma tid, och typiskt nog var hon sist av dem i mål. Grrr! Men men, bara att komma igen! Hon svarade iaf väldigt bra på "norsken", och visade att hon hade lite speed att tillgå på upploppet. Hoppas att det håller i sig och att det inte bara var en engångsföreteelse.

I helgen var vi hemma i Sandviken och hade ett litet kalas för pappa och min vän Pernilla som båda fyllt år. Jag gjorde en riktig godistårta med sockerbitar (godiset alltså) och Ahlgrens bilar ovanpå. Mums! Det var väldigt mysigt med kalas såklart, och efteråt följde vi med Hasse och Pernilla en bit på vägen eftersom de gick till oss. Drog Signe i barnvagnen, och det kändes inte alls lika långt bort som jag tidigare tyckt haha. Det ser bra mysigt ut att ligga där nerbäddad och ha det varmt och skönt medan någon drar omkring på en. Man kanske borde göra en "barn"vagn för vuxna! :)

2007-10-03


Igår startade Dina på Rommetravet för första gången efter ett uppehåll på dryga två månader. Det var ett stolopp, högst 110 000 kr, 1640 meter autostart. Hon fick ett bra lopp från utgångsläget och hamnade i fjärde ytter. Satt kvar när attackerna kom bakifrån men hade fritt ändå på upploppet. Hon hade dock inget att ge till slut och höll mest sin fart. Hon slutade oplacerad och vi fick åka hem utan några slantar med oss hem. Detta var väl dock inte helt oväntat med tanke på utgångsläget och att det var ett bra tag sedan hon startade, hon behövde förhoppningsvis loppet för att vara bättre till nästa gång :) Det var en ganska tung känsla när man satte sig i bilen och visste att man hade 3,5 timmar i mörker framför sig. Men det gick bra det också!

Igår fyllde även pappa år, hurra hurra! Tyvärr hade jag inte hunnit köpa någon present till honom, men det ska vi ta igen sen och ha ett litet tårtkalas med present när vi åker hem nästa gång. Mums, tårta gillar jag!

Idag efter jobbet ska jag och ♥ åka och köpa en ny dammsugare. Gamla Popsy har tyvärr gett upp efter att ha införskaffats år 2000 då jag flyttade hemifrån. Så Popsy har gjort bra ifrån sig ändå. Även om jag egentligen kanske tror att den släpper ut minst lika mycket damm som den suger upp :)

Vi ska i alla fall införskaffa en sådan här:
http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/48164?opendocument&markID=25-12-10

Tror det blir bra eftersom Anders har astma och jag allergi. Sen ikväll ska vi inviga den är det tänkt, jippie! ;)

I helgen som kommer får vi besök av en vän till Anders, det ska bli trevligt. Men det är ju också mycket därför som vi känner att vi måste inhandla en ny dammsugare fortare än kvickt :)