Kyss Johanna


Blev inspirerad av Caroline och kikade in på Kyss Johanna och givetvis hittade jag några godbitar jag gärna skulle vilja ha =) Mycket vill ha mer sägs det ju och det stämmer verkligen in på mig.. fy skäms!



 



Jag fyller ju snart år :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hm.. ja det lutar nog åt det.. jag tyckte ju att byggnadstekniken var väldigt rolig, så.. Du läste byggnadsfysik när du pluggade till mäklare eller?

Kram

2009-01-08 @ 16:33:56
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Hej! Tack för den tröstande kramen, det värmer. De är ganska förbryllade på djursjukhuset eftersom proverna inte visar något. De ville vänta lite ifall det är/var kräksjuka men proverna visar inte att det skulle vara den. Det ska tydligen synas på dem. Sen kräks han ju blod också :(. Jag förstår däremot inte varför de inte funderar på att göra någon gastroskopi...hmm.. men vi får se vad som händer. Man är ju jätteorolig..tänk om de inte hittar något och han inte blir bra liksom.. :( Kram...

2009-01-08 @ 17:59:10
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Vi har inte hört något mer än :( De skulle höra av sig innan 14.30 idag. Kramar...

2009-01-09 @ 13:34:02
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vad roligt! Det är farligt för man blir helt galen av allt snyggt som finns att beställa :)



Trevlig helg! Kramen

2009-01-09 @ 17:00:39
URL: http://carolineskriverdagbok.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Han hade blivit lite bättre nu! :) De har satt in antibiotika och magsårsmedicin... de har eg. inte hittat något mer än att tarmen var svullen. Men av detta hade han piggnat på sig så de tror det kan vara någon slags komb. av maginfektion och katarr. Det har varit mkt folk där hemma under jul och han ska ju vara "med" och ha koll överallt så det kunde vara så att det skapat oro och sen på det har det kommit en infektion. Så vi HOPPAS att detta hjälper och att det inte blir nåt bakslag...man vet ju aldrig.... :( man vågar ju inte hoppas förrän han är helt bra... hoppas han får komma hem i morrn! Man är så rädd om de små bäbisarna....

2009-01-09 @ 23:07:40
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Nää, men oj! Vad har hänt? Har han trampat in nåt? Eller är det nåt sticksår av något slag? Stackars liiiiiten...Ja tänk att det alltid ska vara nåt, är det inte hästarna eller katterna så är det hundarna. SUCK. Hoppas Kompis blir bättre, du får uppdatera om hur det går. KRAM!

2009-01-10 @ 01:01:29
URL: http://mylifeandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0