Ny TV och hemmabiosystem


Tjoho! Idag har jag, älsklingen och min pappa varit på mellandagsrea på elektronikbutikerna. Vi köpte både en ny TV (som dock inte var med på mellandagsrean) och ett hemmabiosystem. Snygg design på dem båda också, TVn ser nästan ut som en tavelram och kan användas som en tavla också!

Detta blev resultatet av dagens shopping =)



Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh lyllos Er! Den TV:n har vi också bestämt oss för fast i silver...måste bara samla ihop pengar först:)

2008-12-26 @ 00:53:42
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Mia

Sofia: Ja visst är den snygg! Dock översteg den vår budget en aning, men det får det vara värt. Vi köpte ett exemplar som stått som visningsex och därför var nersatt, annars hade vi inte köpt den. Fast sen såg jag att den bara kostade 1000 kr mer på tex Pixmania, så det kan vara ett tips =)

2008-12-26 @ 09:57:12
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Emelie

Ohlala! Riktigt snygg!!!

2008-12-28 @ 15:09:26
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Hej!

Nej du förstår nog problem rätt:) Jag har däremot kortbrösta med darglinor till och det ska ju vara så bra. Smidigt att sätta dit iaf! Det finns inga fästen för långbröstan på vagnen heller, men det går väl iof att sätta dit. Men det skulle ha varit som nåt "stopp", för på andra rockards så finns för det mesta skalmöglor och då är det perfekt att sätta selen bakom dessa för då kan de inte komma ur på nåt vis alls. Men , här går inte det. :(

2008-12-29 @ 02:18:07
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Anna

God fortsättning och åh, lyllo! :) Vi vill också ha en större platt-tv och det där hemmabiosystemet har min far. Det är verkligen supersnygg och säkert bra (mindre viktigt för mig) hehe!

2008-12-29 @ 11:58:44
URL: http://junkarbo.wordpress.com
Postat av: Mia

Emelie: Vad kul att du tycker det =) Vi gillar det också såklart! Kram!



Sandrah: Ja jag förstår, fast skulle det hända något och man har satt selen bakom skalmöglan så blir det nog svårare att få bort vagnen om man måste. Så det finns inte ens en sån där liten knopp längst bak som man kan fästa en långbrösta i?



Anna: Åh tack och detsamma! Ja TVn är verkligen supersnygg också, så roligt att den är designad precis som en tavla. Och det som är ännu roligare är att man kan sätta i ett USB-minne och så rullar ett bildspel med egna bilder på TVn sen :) Haha, både utseendet och ljudet är viktigt för mig =) Vi får ta och ses någon dag här framöver tycker jag. Kram!

2008-12-29 @ 12:55:43
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Tack för det! Ja det börjar verkligen sina i kassan... men det måste vara samma för er, ni måste också fått in lite fint tillskott i kassan nu ju. Det måste vara underbart! :)

2008-12-29 @ 12:56:07
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Sv: Ja skulle det hända nåt blir det svårare. Det är väl därför det sägs att man alltid ska ha kniv med sig när man kör häst. Men å andra sidan, det kan vara knöligt att få av en långbrösta då också. Nej, det finns inga såna knoppar på den. Förmodligen eftersom det är draglinor på istället. Har man "rätt" sorts brösta kan man fästa den i stagen längst bak på vagnen dock, men det blir ju så bööökigt. Får se om jag lyckas lösa det på nåt vis....

Gott nytt år på dig!

2008-12-30 @ 12:32:40
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tack tjejen, vad gullig du är!! Blir lite sugen på lugg igen-ibland. Lite meckigt att behöva styla varje dag bara.. GOTT NYTT ÅR!

KRAM

2008-12-31 @ 15:37:39
URL: http://emmi82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0