"Nya" nattduksbord från svenska Rumbler


Igår åkte jag och älsklingen till Söder för att titta på två nattduksbord som vi hittat på Blocket. Det hela slutade med köp och nu är vi ägare till två av dessa:


Kommentarer
Postat av: Emelie

Wow! Vilket bra köp!

Är också på jakt efter vita nattduksbord..men har inte hittat rätt än..

Ha en bra dag! Kram

2008-12-07 @ 14:37:41
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Mia

Emelie: Nej det är inte lätt att hitta faktiskt, jag gillar dessa så jag är nöjd :) Fick betala under halva priset för dem också, och de är i stort sett i nyskick =)



Kram!

2008-12-07 @ 17:52:46
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Cool formgivning, snygga!! Bra förvaring för böcker och allt annat man vill ha nära sängen.



Ha en mysig andra advent! Kraam

2008-12-07 @ 18:08:39
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Malin S

Väldigt coola ! Blocket är så bra att fynda på.

Ang. rotfyllningen. Man ska inte låta sig skrämmas ! Ryktet som förföljer ordet är värre än vad det förtjänar. Först fick jag bedövningssalva (som smakade melon, de är så söta som berättar det, känns nästa lite piffigt då ju =) och efter det blev jag bedövad. Min tandläkare (som är specialiserad på räddisar) använder inte en manuell spruta utan en grej som kallas the Wizz (trollspö alltså, också det piffigt) först la de väldigt lokalt vid tanden men när de började borrningen smärtade det så då körde vi mera bedövning och sedan blev det superbra. Bedövningsnålen är pytteliten. Jag blundade iochförsig hela tiden men den känns pyttig. Känns bara som ett litet stick och har inte det där sprängande känslan alls. Efter det borrade de en liten kanal så att infektionen/döda nerven kunde tömmas. De lade en grön duk över tanden så att området var helt sterilt (innan borrningen va kanske det). Efter det fyllde de på med bakteriedödande medel och täppte till "ingången". Nu ska jag avvakta i 6 mån och efter det röntga för att se så att infektionen ovanför tanden dragit sig tillbaka. Om inte gäller att göra om hela grejen eller en operation ifrån tandköttet. Men jag hoppas såklart på att det går bra och då är det att fylla igen permanent med plast. Jag är så nöjd med den mottagningen jag går till och rotfyllningen gick faktiskt jättebra. Vad har du framför dig vad gäller tandisingrepp ?

2008-12-08 @ 18:55:05
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Tjohalias blogg om inredning

Vilka snygga nattduksbord!

Kram Sandra

2008-12-09 @ 21:54:19
URL: http://tjohalia.se
Postat av: Jill

Jättefina! Annorlunda vilket känns roligt.

2008-12-10 @ 08:34:53
URL: http://wegerup.blogspot.com
Postat av: Mia

Katta: Ja precis, väldigt mycket bra förvaring, enda nackdelen är väl att de är öppna vilket gör att det blir mycket dammande, men det får det vara värt :) Kram!



Malin S: Problemet för mig är väl egentligen inte att jag är rädd för själva tandläkaren. Det som är mitt problem är att jag får kväljningar av instrumenten, och det i samband med min kräkfobi gör det hela mycket jobbigt. Jag måste laga hål + rotfylla/dra ur en tand. Går just nu ett terapiprogram för att försöka komma över min rädsla och mina kväljningar. Det känns sådär i dagsläget :( Kram!



Tjohalia: Tack så mycket, vi är mycket nöjda :) Kram!



Jill: Ja eller hur, inte IKEA direkt :)

2008-12-10 @ 20:02:48
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0