Andra advent



Redan andra advent och snart lucia och julafton! Vädret är lika förbannat trist som november månad, det vill säga regn regn och åter regn. För att inte glömma allt mörker! Kom igen nu med lite (eller mycket) snö och julstämning!

I fredags var det jullunch och efterföljande fest med jobbet. Jag hade min nya svarta klänning på mig och ett rött smalt sidenband i midjan och enligt vissa på jobbet såg jag ut som ett fint paket med röda snören. Den sången sjöngs även till min ära haha :)

Igår styrde jag och Kompis kosan mot Sandviken. Första stoppet blev fika med bästa Catta och Linda och på kvällen väntade världens bästa Lars Winnerbäck. Den konserten avnjöt jag tillsammans med Madde ♥ och hennes kompis Matilda. Konserten var jättebra och det var allsång i hela Läkerol arena! På kvällen var jag och Linda ut på Livingroom och det kändes nästan som ett 10 års jubileum haha!

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen och en ny arbetsvecka väntar, men vips så är det helg igen och tredje advent är här!

KRAM

Kommentarer
Postat av: mina

Ja tiden går snabbt...Gäller att njuta av dagarna så gott som det bara går..Härlig bild du delar med dig.HA en skön måndag.kram

2009-12-07 @ 11:18:12
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mia

mina: Ja eller hur, visst gör den! Det gäller att ta vara även på vardagarna, annars rinner livet ifrån en... Tack för att du tittade in på min blogg och lämnade ett spår, och välkommen tillbaka :) Kram

2009-12-07 @ 20:27:07
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Vilken fin bild du tagit och GOTT med popcorn, var länge sedan jag åt =) Håller med om att tiden rusar på, hinner ju knappt med och vädret är piss ;-)



Var ifrån kommer era stolar förresten? Såå snygga!!!



Kramkalas



2009-12-07 @ 21:38:21
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

Anna: Ja popcorn är så himla gott, det är mitt nya godis typ :) Vi får ta en kväll snart du och jag med massor av popcorn och sedan ut och dansa natten lång tycker jag. Vad sägs? :)



Stolarna är från Mio, vet inte om de säljs längre men modellen heter i alla fall Planet. Ser att de säljs ibland på blocket också :) KRAMAR

2009-12-07 @ 21:50:05
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

En kväll framöver låter kanon, kanske i mellandagarna eller nått? Är du här i trakterna då eller i "norrland"?



Jaså är stolarna från MIO, trodde jag kunde allt därifrån, de finns säkert inte längre då, men ursnygga var de!



2009-12-07 @ 22:04:10
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

Anna: Jag kommer att vara här i Stockholm säkerligen mellan 27 - 30 december iaf. Kanske lite tidigare och senare också, inte riktigt bestämt ännu :) Dock ska jag tyvärr jobba 28, 29 och 30, men jag kan stå ut med att vara trött om det är så ;)

2009-12-07 @ 22:22:09
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0