I morse...
... var kolan fortfarande lika mjuk. Den hade förvisso inte stått i kylskåpet över natten, så nu satte jag in hela långpannan i kylskåpet. Lite hårdare var den faktiskt efter en liten stund i kylskåpet, men jag har ingen aning om hur jag ska få upp kolan från ugnsplåten. Jag får väl äta med sked annars, och alla andra också :)
♥
♥
Kommentarer
Postat av: Angelica
Mysig helg ni verkar ha haft!
Visst är det konstigt att när man gör knäck och kola så står det alltid en viss tid i receptet, men när man väl ska göra det så måste det koka fem timmar extra, och ändå blir det inte bra?!
Postat av: Mia
Ja den var mysig :) Och JA, det är verkligen konstigt, och så tröstlöst! Vet inte vad man gör för fel liksom. Kanske kan man inte göra dubbel sats? Utan får göra i flera omgångar istället? Jag minns inte att vi hade sådana problem att göra knäck och kola när jag bodde hemma :)
Postat av: Angelica
Jaa, det kan vara klurigare när man gör dubbel sats, så det kanske är där felet ligger... Att det måste kokas i 10 timmar då istället! haha
Postat av: Mia
Hahaha, ja annars måste det stå fel i receptet. För jag hade i preciiiis så mycket som det skulle vara :)
Trackback