En liten uppdatering...

Dags att uppdatera igen. Har varit fullt upp sedan sist och då blir det lätt lite dåligt med bloggande, man orkar/har inte tid helt enkelt.

Midsommar var trevligt. Vi firade i Årsunda tillsammans med mamma, pappa, syster och hennes familj. På dagen var vi upp till gammelgården och kikade på dans kring midsommarstången. Det var mysigt och det känns som om man kommer till ett annat årtionde. Det var också roligt att träffa några av tjejerna och att se bekanta och hur de har förändrats sen sist man såg dem.

På midsommardagen stod klockan på 06:00 och en dryg timme senare började resan mot Stockholm. Vi skulle direkt till stallet för att hämta Dina och sedan vidare till Lindesberg för start. Dina startade i lopp 8 och hade bricka 1. Hon öppnade sådär och hamnade i tredje invändigt. Ett drygt varv från mål galopperade hästen framför henne, vilket gjorde att hon tappade ca 2-3 längder. Hon tappade dessutom en position och hamnade istället fjärde utvändigt. Ca 800 kvar styr Anna ut henne i andraspår och ca 500 kvar styr hon på i tredjespår. Där går hon sedan resten av loppet. Hon gör det väldigt bra och går med bra fart ända in i mål och slutar trea! Väldigt roligt och definitivt ett steg i rätt riktning. Tiden blev 1.18.6 på en något tung bana. Jag var så glad efteråt, och efter loppet gick allt så mycket lättare, trots att vi undrade vad vi höll på med när vi kom till Lindesberg då regnet bara öste ner.

Har väldigt mycket på jobbet nu också. Flera stycken har semester och man får göra deras jobb samtidigt som man måste göra sitt eget. Telefonerna ringer konstant och dessutom har jag fått ansvaret för att kontera fakturorna. Inte så svårt egentligen kanske, men väldigt rörigt såhär i början.

Nu har jag också varit och köpt en sadel, så nu har jag inget att skylla på längre. Dock dröjer det ca en vecka innan alla tillbehör kommer, så fram tills dess kan jag pusta ut :)

image46

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0