2007-09-18

God morgon!

Oj vad jag var trött igår kväll när jag kom hem ifrån stallet. Jag var helt slut och var sådär lättretlig som man kan vara ibland. Jag ville inget annat än att bara krypa ner i sängen och somna. Dock tvingade jag mig själv att ta reda på i köket eftersom älsklingen som vanligt varit så snäll att göra iordning mat tills jag kom hem. Det är så skönt att vakna på morgonen med ordning i lägenheten och kunna koka gröt utan att först behöva röja i köket!

Igår fick hästarna akupunktur och behandling av Monica. Dina är ett frågetecken och Monica vet inte riktigt vad hon mer ska göra med henne. Hon verkar inte ha ont någonstans, men ändå är hon ju så pass sned i kroppen. Jag får för mig att det är pga snedheten som hon travar så lustigt i låga tempon. Jag vill ju så gärna rätta till detta, men det verkar inte vara det lättaste. Om någon har tips på en bra kiropraktor/ET så får ni gärna hojta till! :)

Monsieur däremot tyckte hon såg jättefin ut, och hon hittade inga muskulära fel på honom. Hon hittade en hel del sist hon tittade på honom, vilket var innan veterinärbesöken, så det var himla roligt att dessa var borta nu! Jag tycker ju dessutom att han känns bättre i träningen nu, springer rakare i vagnen och travar bättre i kurvorna. Hoppas hoppas! Det är dock alldeles för tidigt att säga något nu, men hoppas kan man ju alltid!

Till helgen åker Anders och jag till Karlstad och bor på hotell och har det mysigt! Anders ska dit och jobba under V75-tävlingarna på Färjestad, och jag följer såklart med för att bo på hotell och äta hotellfrukost gratis, och för att få vara med min älskling såklart :)

Igår var jag förresten och lämnade in bilen på verkstaden också för att byta glödlampor, bland annat halvljuset hade gett upp. Tragiskt att man ska behöva lämna in den för att byta, men det stod tom i instruktionsboken att man skulle göra det. De hade världens problem med att byta lamporna och fick tom ta loss strålkastarna för att kunna få i och ur lamporna. De höll på i en timme och bytte fyra lampor, och för det fick jag betala 300 kr. För den summan får man ju inte ens lamporna om man köper dem själv. Mycket nöjd! Säg till om ni vill veta vad verkstaden heter, den ligger i Huddinge :)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Åh, en sån verkstad skulle jag också vilja ha just nu. Kör helt utan bakljus nu och på mackhelvetet gav de mig fel sorts lampor och när jag provade att byta gick en blinkerslampa sönder också så nu måste jag köpa ännu fler...

2007-09-18 @ 09:30:58
URL: http://somi.sprayblog.se
Postat av: Mia

Rebecca: Du får väl ta en tur till Sthlm så kan jag visa dig vart verkstaden håller till :) Bara ordet verkstad får mig att rysa i vanliga fall...

2007-09-18 @ 10:25:43
URL: http://kattenslilla.blogg.se
Postat av: Sandrah

Ja du vet ju vilken kiropraktor jag rek. Nu är det väl kanske lite långt bort men ändå. *vissel* :)
Kul att det verkar gå bra iaf!

2007-09-18 @ 20:32:13
Postat av: Angelica

Jaa, det är hutlöst dyrt med vetrinärer. jag har ju sån tur att jag står uppstallad hos en ATG vetrinär, då slipper man åka iväg! :)

2007-09-23 @ 00:29:46
URL: http://angies.blogg.se
Postat av: Mia

Sandrah: Nja, men jag kan tänka mig att åka en bit också, det är ingen fara :)
Angelica: Åh, det var inte illa. Får du betala lite mindre då också eller är priset detsamma ändå? Jag har ju mina hästar bara en kilometer från ATG-kliniken, men är tyvärr inte helt nöjd med de som jobbar där.

2007-09-23 @ 20:03:59
URL: http://kattenslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0