En bra helg i sanningens ögonblick


♥ ♥ ♥

Helgen som gick var en mycket bra helg enligt mig. Uppe tidigt med tuppen och ändå pigg som en mört. Vilket gör att man hinner med mycket om dagarna och det känns som att man utnyttjar helgen bättre :)

Igår började programmet Sanningens ögonblick och själv tycker jag att det var ett ganska trist program, ganska förutsägbart.

Såg du programmet, vad tyckte du?

♥ ♥ ♥


Kommentarer
Postat av: Sandrah

Håller med dig. Och jag menar, om nu de som bestämt frågorna vet svaren så kan de ju styra hur de vill. Det är ju bara att ställa en av de frågor som den tävlande svarat fel på så ryker ju personen direkt....och varför skulle eg. den här killen ljuga om det som han svarat falskt på, när han erkänt så många andra pinsamma saker? Nä, det är lite B över det hela.....:)

2008-04-21 @ 19:26:49
Postat av: Mia

Sandrah: Håller med dig fullständigt, det kändes som om man redan visste före vad han skulle svara, blev väldigt segt! Och frun satt och gjorde så pinsamma miner hela tiden!

2008-04-21 @ 21:09:41
URL: http://kattenslilla.blogg.se
Postat av: Sandrah

Haha! Exakt! Men jag läste i en kvällstidning att han var hade hittat nåt överblivet lådvin i studion och druckit några glas, så han var full!! Det hade säkert hans fru också gjort med tanke på hur hon satt och plutade med munnen åt honom hela tiden....hehe

2008-04-22 @ 17:56:44
Postat av: Emelie

Bra teamwork med andra ord! ;-)
Hoppas du har haft en bra dag!

2008-04-22 @ 21:23:03
URL: http://emmi82.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0