Melodifestivalen


God kväll!

Jag tycker nog att det var två bra låtar som gick vidare till Globen. Tycker faktiskt att hela delfinalen idag var betydligt bättre än de andra två. Synd om Eskobar som fick så lite röster, men de har nog en alldeles för smal publik för att funka i sådana här sammanhang tyvärr. Jag tyckte i alla fall att de var bra!

Nu är det "Den bästa av mödrar" på tvåan, men jag orkar säkert inte vara uppe så länge till. Igår lyckades jag förresten hålla mig vaken för att se vilka som åkte ur Let's Dance för första gången. Ett framsteg! Tycker att det var helt rätt par som åkte ur också, och Tobias och Tina var bäst, igen!

Hoppas att ni har en fin lördagkväll!

God natt ♥



Kommentarer
Postat av: Gubben

Tycker också att det var rätt låtar som vANN1För första gången så tyckte jag att björn G. var kul.
Fast det har väl med åldern att göra!

2008-02-23 @ 21:50:22
URL: http://mhats.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag tyckte delfinalen ikväll var ett skämt..riktigt uselt! Och hur kunde frida gå vidare? BWO ja men Frida?

2008-02-23 @ 21:54:37
URL: http://www.metrobloggen.se/loviissa
Postat av: Mia

Gubben: Jag tycker faktiskt att Björn har varit rolig hela tiden, men kvällens låt om Carina Berg tog verkligen priset, jätteroligt :)

Lovisa: Jag håller tyvärr inte med dig... Jag tycker att Frida-låten var en låt man blir glad av, och det räcker långt :) Det är ju ingen låt som jag tror vinner finalen i Globen, men man kommer nog att få höra den ganska många gånger på radion :)

2008-02-23 @ 21:57:52
URL: http://kattenslilla.blogg.se
Postat av: Malin S

Eskobar var min favorit. Underbar låt. Men jag insåg snabbt att den inte skulle gå vidare. Som du sa, en för smal publik. Trist att Patrik Isaksson inte lyckades bättre. Fridas låt är inte min grej. BWO låter ju som vanligt liksom, tråkigt. Sätter stort hopp till nästa vecka när Charlotte, Calaisa, Linda & Sibel tävlar.

2008-02-23 @ 22:12:42
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se
Postat av: Mia

Malin S: Jag tycker att Patrik Isaksson har så trista låtar. Tycker att han har en bra röst, önskar bara att han kunde använda den på andra låtar. Tycker alla hans låtar låter samma sak tyvärr, lite för mesigt och intetsägande enligt mig :)

2008-02-26 @ 21:21:37
URL: http://kattenslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0