Härliga fredag!

Fredag är helt klart veckans bästa dag! Särskilt om man är ledig också, hihi. Idag vaknade vi runt 9 och tog en morgonpromenad med lilla Cookie. Jag tycker att hon är så söt när hon ligger där vid fårskinnsfällen ♥

image142

Efter promenaden blev det frukost med ägg och hembakt bröd och sedan gjorde vi oss iordning och åkte till Sickla. Kom hem med smak till bubbelvattenmaskinen, nytt raklödder och nya rakhyveln Venus Vibrance. Tycker det verkar lite löjligt med vibrator i rakhyveln, men man måste ju inte ha den på om man inte vill. Sedan handlade vi mat på Ica Kvantum och där köpte jag också en bukett vita (såklart) tulpaner och en jättefin vit orkidé.

image143

Orkidéer är verkligen så himla vackra! Köpte även med en hel del frukt och grönt på Ica, se så fin och nyttig fruktskålen ser ut! Var tvungen att ta ett kort eftersom det inte är varje dag den ser ut såhär... :)

 

Nu ska vi försöka oss på att sätta upp en tavellist i köket och en hylla i vardagsrummet. Har tom köpt ett laservattenpass för att förenkla det hela, men det är möjligt att inte ens det hjälper haha :)

Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag och kväll! ♥



Kommentarer
Postat av: Naken

Cookie matchar den där fällen galant. Nästan så att man inte hade sett henne om hon inte haft ögon & nos ;)

2008-01-04 @ 20:40:45
URL: http://nakensdagbok.blogg.se/
Postat av: Mia

Naken: Haha, nej precis, det har du rätt i! :) Ska säga åt henne att titta bort nästa gång.. hihi..

2008-01-04 @ 21:40:33
URL: http://kattenslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0