Ugnspannkaka med glass och sylt

Så vad tyckte ni om 2900 happiness igår?

Själv har jag faktiskt ingen direkt uppfattning eftersom jag var alldeles för okoncentrerad för att egentligen hänga med och förstå vad det handlade om :) Men är det något att fortsätta följa?

Nu är det lunch och jag ska äta korvstroganoff med ris. God och bra mat att ha med sig och värma. Jag är verkligen kinkig för vad som är ok att värma eller inte, därav ganska fantasilösa luncher för min del. Ca 2-3 gånger i veckan brukar det bli macka och nyponsoppa, oftast de dagar jag inte ska till stallet efteråt. Ska jag till stallet måste jag äta någon riktig mat för att klara mig ända till 20-21.

Blev så himla sugen på ugnspannkaka med glass och sylt, så det får det nog bli ikväll :) Det är faktiskt också helt okej att ha med sig dagen efter.

image179
Bild från www.kokaihop.se

Mums!



Kommentarer
Postat av: Anna

Åh jösses vad smarrigt det såg ut med pankakan på bilden. Det hade vart riktigt gott just nu känner jag. Hoppas allt är bra med dig??? Tack för krya på dig hälsningen, hoppas den verkar direkt ;) Kramar!!!

2008-01-29 @ 13:25:16
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Angelica

Åhh, det där såg ju jätte gott ut.

2008-01-29 @ 14:25:33
URL: http://angies.blogg.se
Postat av: Mia

Anna: Jatack det är bra med mig, nu är det bara 1,5 timme kvar på jobbet, sedan bär det av mot stallet :) Kram!

Angelica: Ja visst gör det! Erkänn att du också kommer att äga ugnspannkaka ikväll? ;) Ett tips är isåfall att ha i ca en tesked med bakpulver :)

2008-01-29 @ 15:07:57
URL: http://kattenslilla.blogg.se
Postat av: Bastianfredrikke

Very interesting and informative site! I am looking for information on the history of textile and resilient floor coverings. If anybody can help, please let me know. Thanks!

2009-04-07 @ 14:31:09
URL: http://bastianfredrikke.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0