Liten semesteruppdatering


Längesedan jag bloggade nu. Detta beror mest på att vi varit i Borlänge vid älsklingens föräldrars sommarstuga vilket betyder inget internet. Vi var där från fredag morgon till söndag morgon och hann med ett besök i Nusnäs där de gör dalahästar samt ett besök på Carl Larsson-gården i Sundborn. Vi köpte med oss en vit dalahäst med guldiga ränder som vi även skrev texten "M ♥ A" och "2008" på. Roligt minne och fin häst! Bild kommer senare...

Vi köpte även nya fina Gripsholms handdukar som var fräscht turkosa. Två badlakan, två mindre handdukar för händerna och en liten gästhandduk för 372 kr. Väldigt prisvärt för så bra handdukar. Kan verkligen rekommendera Gripsholms handdukar, de är suveräna.

Cookie är fortfarande hos oss och kommer att vara det fram tills på torsdag då vi tar henne med oss och åker till Sandviken. Mamma och pappa kommer hem ikväll men för att slippa åka en omväg till Stockholm så får hon stanna kvar hos oss sålänge. Det är bara roligt att ha henne här så hon får gärna stanna!

På onsdag kommer Anders syster och hennes familj hit och då ska vi umgås med dem. Sedan åker vi som sagt en sväng till Sandviken och på lördag styr vi kosan mot Bollnäs för att se när Tosca startar i ett V75-lopp med 100 000 kr i förstapris. Tyvärr fick hon sämsta möjliga utgångsläge så förväntningarna kan inte vara alltför höga.

Kram sålänge!

Kommentarer
Postat av: Sandrah

Nä men, jag som ju bor i Nusnäs. Din stramis haha ;-)

2008-07-22 @ 01:51:55
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Mia

Sandrah: Åh, säg inte så! Jag sa faktiskt till Anders att det skulle vara roligt att komma hem till dig och hälsa på, men jag hade ju inget telefonnummer till dig och hade ingen tillgång till dator, så det gick tyvärr inte :( Hade varit jätteroligt annars!

2008-07-22 @ 08:52:31
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Haha, ja jag skojade bara :) Men det var så lustigt att ni varit just här :) Men det går ju fler tåg!

2008-07-23 @ 02:35:14
URL: http://mylifeandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0