Nu är den min!


Nu är Sex and the city-boxen min! Jag köpte den på Mediamarkt för 549 kr, lika billigt som Elgigantens internetshop. Tjoho! Så ikväll vet ni vad jag tittar på! :)

Det blev ingen dator än för älsklingen, vi kunde inte komma fram till vilken han skulle köpa. Det är verkligen en djungel! Så nu sitter jag hemma och surfar lite och försöker hitta mer information och försöker förstå vilken dator som är mest prisvärd. Har du något tips så mottages det tacksamt :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Åh du fick tag i skokartongen på Mediamarket (där köptes även min box) vad hääärligt! Nu vet jag en som kommer sitta klistrad framör tv:n i veckor, hahaha ;-)



Denna vecka kommer jag inte kunna hitta på något, vi åker till västkusten imorgon kväll eller tiiiiiidigt på fredagmorgon. Min älskade mormor begravs nämligen på fredag och sedan kommer vi stanna där nere hela helgen (ska på bröllopsfest på lördag, en kompis till mig gifte sig i finland i april så nu ska de ha "efterfest" för alla vänner, ska bli väldigt skoj!) Så vi får kika på det nästa vecka istället =) Ha en härlig onsdag och hoppas solen kommer fram! Kraaaaaaaaaaam

2008-07-02 @ 09:28:12
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0