Dåligt med energi


Usch vad dåligt med energi man får när det är såhär grått och trist ute! Har ingen lust med någonting, blä!

Idag fick jag min premie från Sköna Hem som tack för min prenumeration. 4 st söta små koppar i olika svart och vita mönster. Söta, men nog var de bra mycket mindre än de såg ut på bilden. Skulle tippa på att de kommer från landet långt borta.

Ikväll händer inte mycket. Det blir TV-kväll som så ofta på vardagarna. Kockduellen, Roomservice och
Top Model 9.

Vad gör ni för att få energi en sån här grå dag?



Kommentarer
Postat av: Louise

Det är alltid lika trevligt när det kommer paket med posten;)

2008-03-13 @ 11:17:20
URL: http://louisech79.blogspot.com
Postat av: Anna

Hemverket fungerar så att det är vi själva som fått utforma texten i annonsen, ta bilderna och sedan hålla i visningen. (detta kan de dock göra, men vi valde att fixa det själva!) De står för för att alla papper och avtal blir korekt gjorda. Nu är både jag och min sambo jurister så det här med avtal ska vi väl kunna till viss del, men känns ju ändå tryggt att ha mäklarna då det inte får bli fel, sedan är det Hemverket som lägger ut annonsen på Hemnet och håller i budgivningen. Hittills har det fungerat väldigt bra, och de har vart mycket hjälpsamma, så funkar det och vi kommer "undan" med 5.000 kr för att sälja lägenheten var det ju guldvärt tycker vi :-)

2008-03-13 @ 12:56:48
URL: http://starwoman.blogg.se
Postat av: Mia

Louise: Ja det är det verkligen, särskilt när man slipper betala för det hihi :)

Anna: Ja det är klart att det är perfekt att komma undan med 5000 kr. Det kan ju annars dra iväg och bli stora summor, och får man lika mycket hjälp som hos en vanlig mäklare förutom bilder osv så är det ju kanon. Ska bli intressant att höra dina åsikter när lägenhetsaffären är utförd. Jag skulle nog heller fota och skriva text själv också, då får man det ju som man vill :)

2008-03-13 @ 13:43:25
URL: http://kattenslilla.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag brukar åka till Kanarieöarna för att muntra upp mig gråa dagar som denna :)

Skämt åsido kom vi hem igår kväll därifrån. Vilken kontrast, dagen innan badade vi i havet sen kom vi hem till regn och rusk och massor med varma kläder.

Usch vilket land vi lever i. Fy bubblan.

2008-03-13 @ 21:06:28
Postat av: Mia

Sandra: Åh, ja det skulle jag verkligen vilja göra! Kanarieöarna är ett av mina favoritresemål, det är så fint och fräsch där nere :) Visst är det perfekt att åka utomlands såhär i mars när det bara är ruggigt här?

2008-03-14 @ 17:22:32
URL: http://kattenslilla.blogg.se
Postat av: Robert

Hemverket är ju snarare helt värdelöst om man jämför med att kontakta en vanlig mäklarbyrå om man inte t.ex är jurist eller jobbar på en tidning. 5000:- är lite pengar men det är ju inte så konstigt när företaget inte gör någonting för dig. Att annonsera på bovision och hemnet kan ju alla göra på egen hand och att skriva ett köpeavtal mellan köpare och säljare borde inte vara några konstigheter för er som jurister. Mäklarfirmorna annonserar i stora dagstidningar och det är tack vare dessa annonser som sedan priserna stiger, så då är 5000:- inte så mycket värt längre eftersom ni Aldrig kommer att komma upp i samma försäljningspris som en mäklarfirma hade gjort och därför också säkerligen förlora på ert val. Arvodet som mäklarna tar är till stor del bland annat kostnader för 3-4 visningar om det så behövs och framförallt för anonseringen. Ni skulle nog själva, som jurister, kunna skriva på ett avtal och låta kunderna göra allt det som drar till sig kunderna, dvs. ta representativa bilder, skriva annonsen, hålla i visningar, finnas till hands vid visningen som en trygg kunnig person för att svara på säljarens alla frågor osv. endra problemet är ju att ni inte har rättigheterna till det vilket hemverket har. Men men det funkar kanske för vissa som bara vill bli av med sin lägenhet och om ni har tur så får ni tillgång till en "visningsvärd" i alla fall, som ändå inte får svara på frågor om bostaden och som inte behöver ha någon utbildning över huvud taget. Lycka till!

2008-04-15 @ 11:32:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0