Den är MIN! Tack älsklingen!

Väskan är nu MIN och jag tycker att den är sååå fin! Tack älsklingen, du är världens bästa!


 

Jag känner mig inte riktigt redo för måndag imorgon. Helgen har gått alldeles för fort och jag skulle gärna ha sovmorgon en morgon till... Men det är bara att bita ihop, snart är det helg igen!

Nu blir det Ensam mamma söker och sedan På spaning med Bridget Jones, den filmen kan jag se om och om igen, den är bara för underbar och jag skrattar lika mycket varje gång! =)

KRAM!


Kommentarer
Postat av: Malin S

Snygg väska. Va fint det är med liljorna i den rosa vasen. Det ska jag apa efter vid tillfälle (måste införskaffa en härligt rosa vas först bara =)

2008-09-14 @ 21:21:23
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Mia

Malin S: Tack! =) Jag är lite trött på den rosa vasen faktiskt. Har inte riktigt plats för den och tycker att den är ganska svår att matcha, men jag håller med om att liljorna passar i vasen =) Kram!

2008-09-15 @ 08:15:49
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tjusig väska och riktigt häftigt med den rosa vasen till liljorna!

Måste även säga att jag tycker du blev jättefin i håret! Lite mer "liv" lixom, men jag vet också hur det känns när man inte trivs med en frisyr...

Hoppas att det känns bättre nu och inte lika hemskt som när du var nyklippt?

Kram på dig!

2008-09-15 @ 14:17:50
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Mia

Emelie: Tack så mycket, det värmer kan jag säga =) Jag håller med om att det är lite mer liv i håret nu och att frisyren fungerar bra när jag har håret lockigt. Dock trivs jag ju bättre i plattat hår och som det är nu så fungerar inte det något vidare. Men det är rätt årstid att ha lockigt iaf med tanke på att håret inte är lika känsligt för fukt när det redan är lockigt :) KRAM!

2008-09-15 @ 14:40:30
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0