Lugg eller inte?!

Jag ska ju gå och klippa mig (äntligen!) på fredag och är lite sugen på att eventuellt våga klippa lugg. Men jag vet inte om jag törs. Känner jag mitt hår rätt så kommer luggen inte alls att bli så fin som jag fantiserar om. Utan den kommer mest bara att stå åt alla håll och vara sådär fult lockig som jag INTE vill ha den!

Men man kanske kan klippa bara lite kort lugg och sedan ha lite längre etapper vid sidan om?! Vad tror ni?! Jag har ju ganska långt och ovalt ansikte så jag tror att lugg skulle passa mig bra i det avseendet.

Jag har ju haft lugg tidigare och då var det inte bra. Men å andra sidan var det när jag var yngre och aldrig hade hört talas om en plattång. Så jag kanske vågar ändå?!

Help me! =)


Kommentarer
Postat av: Angelica

Klipp, klipp, klipp! Du kan ju sätta upp den om det skulle bli för hemskt. Jag är också sugen på lugg, igen... Men jag ska hålla mig.

Kram

2008-09-10 @ 13:39:21
URL: http://angies.blogg.se/
Postat av: Mia

Angelica: Haha, det du säger är inte helt entydigt med hur du själv ska göra :) Jag är lite orolig för att min lugg ska locka sig väldigt lätt...

2008-09-11 @ 09:48:13
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Säger också klipp, klipp, klipp...

Jag har också avlångt ansikte och ett hår som krullar och har sig. men det är bara att fixa den med plattången sen är det klart, tar max 2 minuter.

Enda nackdelen är vid regn...men vem är snygg i håret då;)

KRAM

2008-09-11 @ 20:21:47
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Mia

Madeleine: Mitt hår brukar krulla sig så fort det blir lite fuktigt ute, så det är därför jag tvekar. Funderar på att fega ur på att klippa lugg nu, och ta det sen till våren istället, när vädret förhoppningsvis bara blir bättre och bättre :) KRAM!

2008-09-11 @ 21:25:07
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0