Matbordsfunderingar


Tror ni att det här matbordet från IKEA skulle passa ihop med dessa stolar från Mio?
Stolarna som vi redan har är vita, men tyvärr fanns det inte någon bild på stolen i vitt. Men ni får tänka er vita stolar istället :)

         
Bilder från mio.se och ikea.se

Snälla var ärliga och hjälp mig nu! =)



Kommentarer
Postat av: Malin S

Jag ger gärna mitt personliga smakråd. Jag tycker inte att det passar så bra ihop faktiskt. Bordet känns romantiskt, gammaldags och runt medans stolarna nästan raka motsatsen. Detta är ju bara min lilla åsikt dock =)

2008-09-16 @ 22:21:37
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Maria

Håller med, bordets ben känns gammelmodiga..fult enligt min smak..stolarna var snygga däremot..satsa på ett tuffare bord och ej ett runt:)

2008-09-16 @ 23:05:34
Postat av: Mia

Malin S och Maria: Tack för era åsikter, de uppskattas mycket =) Jag gillar att blanda gammalt med nytt och därför tänkte jag att detta kanske vore en fin kombination. I dagsläget har vi redan ett ovalt bord från Mio (Plaine), men det är tyvärr i ek och nu har vi kommit fram till att vi vill ha ett vitt =) Som sagt, tack för åsikterna, jag är själv tveksam och då är det alltid skönt att få höra någon annan tycka och tänka =)

2008-09-17 @ 08:33:21
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Issa

Vi har det bordet och jag tycker om det jätte mkt! passar perfekt hemma hos oss då jag gillar den lite gammeldagsa stilen.. vi har dock björkvita stolar med vit dyna till från ikea. tycker det passar. Stolarna du har och bordet passar nog inte så himla bra ihop..du får nog välja något bord med modernare stil eller byta bord Och stolar:)

2008-09-17 @ 09:58:29
Postat av: Emelie

Tack!Jajjemän! Plattången there is!

Är superlätt att locka med den!



Tycker nog också att du ska satsa på ett annat typ av bord till dom stolarna. Något som är mer "elegant" i stilen. Det är min åsikt iaf!

Kram!

2008-09-17 @ 21:16:47
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Mia

Emelie: Jaha, jag har aldrig testat det faktiskt, låter för ologiskt för att jag skulle kunna komma på den idén hahaha =) Kanske får testa någon gång så att man slipper köpa en spirallocktång. Buhu, ingen gillar min idé haha, men tack för din åsikt, jag får tänka om helt enkelt =) Kram!

2008-09-17 @ 21:24:58
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Alex

Hej,



Jag tycker du kan ha ett sånt bord, men du kanske ska överväga att ha secondhand istället för ikea. Det är ju tok coolt att ha ett äldre bord med moderna stolar. Men det är ju bra att bryta av med nån färg med lixom. Tex mörkt bord vita stolar. Eller som vi har planerat hemma, modernt vitt bord med äldre om målade stolar till (svarta). Hur rätt som helst om man ska se på alla inredningstrender.

Sen ska du ju inte lyssna på vad alla andra tycker, för tycker du en sak är fin så är det ju fint för dig!!



Ha de!

2008-09-18 @ 13:47:35
Postat av: Mia

Alex: Tack så mycket för den kommentaren, nu känner jag att min smak är lite normalare i alla fall hahaha =) Ja det var lite i de banorna jag också hade tänkt, att blanda gammalt och nytt. Jag tycker ju att båda stilarna är så fina, både modernt och gammaldags mer romantiskt och har därför svårt att välja hur jag vill ha det hemma. Jag tycker dock att det oftast blir mer personligt om man blandar gammalt och nytt =) Tack igen för kommentaren och ha det så bra!

2008-09-18 @ 14:56:11
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0