Semester part II


Vi började med att mellanlanda hemma en natt för att tvätta och packa om våra IKEA-kassar (ja vi har faktiskt dem istället för resväskor :P Inte så snyggt kanske, men väldigt praktiskt och de rymmer MYCKET ;)...).

På måndag morgon började vår resa ner till Göteborg till Martin, Sheyda och lilla Frank, 7 veckor gammal. Deras relativt nyköpta hus var otroligt fint och man kunde inte annat än trivas där. Vi fick vårt eget sovrum med egen toalett och dusch, jättelyxigt! Dagarna i Göteborg innehöll fotbollsmatch mellan Elfsborg (där Martin spelar) och Örgryte, shopping, ett besök på Gunnebo slott, massor av god mat och de bästa vännerna. TACK Martin och Sheyda för att ni är så otroligt gästvänliga, vi hade det toppen!

På torsdag morgon fortsatte resan till Fjällbacka för att träffa Martin och Madde. Tyvärr hade vi otur med vädret och det regnade en hel del. Men det stoppade oss inte och mestadels var det faktiskt uppehåll när vi spatserade runt bland båtar och bodar. Vi besökte Smögen, Kungshamn, Strömstad, Grebbestad och självklart Fjällbacka.

 


Vi var även i Trollhättan där Maddes föräldrar bor. Där åt vi på restaurangen Butler's och jag åt en så otroligt god pizza! Mums! Innan restaurangbesöket var vi och tittade på slussarna vid Göta Kanal.

 


I Fjällbacka tittade vi blanda annat på hällristningar samt gick i klyftan där Ronja Rövadotter spelades in. Det var otroligt roligt och en extra effekt blev det när det regnade.

 


Gummistövlar och paraply, det finns inget dåligt väder...

 
 
Självklart testade jag att skrika, ingenting hände :P

Och så utsikten på toppen av berget över Fjällbacka, vackert!




Tack också till Martin och Madde och Martins föräldrar för att de lät oss bo hemma hos dem :) Vi kommer gärna tillbaka!!

Direkt när vi kom till Stockholm på lördag eftermiddag började solen lysa :) Sammanfattningsvis kan jag säga att hela veckan var helt underbart rolig och jag skulle gärna göra det igen snart! KRAM




Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vilka fina bilder och vad söta ni är. Tror att det är första gången jag ser bilder på din sambo:)



Kul att se bilder från Fjällbacka då jag läser Läckbergs böcker just nu...haha



Sköt om dig. Kraam

2009-07-13 @ 22:04:59
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hello!

Söt du e Mia. Många fina ord som värmer. Ni e alltid välkomna till vårt "bed n' breakfast". Kul att du köpte kameran. Du kommer inte ångra dig. kram från gbg.

2009-07-14 @ 00:45:32
Postat av: Petra Bloggar

Åh visst är bästkusten bäst! Du, Trollhättan där är jag uppvuxen de du ;-)



KRAM

2009-07-14 @ 08:59:23
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Nathalie

Hej!

Nu måste ni kolla in min blogg och killen med en fantastisk sångröst, man smälter!!

Kram

2009-07-14 @ 09:42:14
URL: http://mylovley.blogg.se/
Postat av: Jasmine♥

Hej! :)

Fina bilder!

Allt bra med dig? :)

2009-07-14 @ 09:58:53
URL: http://assmine.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Vad söta ni är! Västkusten är verkligen jättefin! Grattis också till Dinas "come back" eller vad man säger:) Kram Sandrah

2009-07-14 @ 18:26:17
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Mia

Madeleine: Tack så mycket! Ja det är nog första gången han dyker upp i bloggen faktiskt :) Kramar!



Petra: Jaså, det hade jag ingen aning om att du var från Trollhättan :) En mysig stad att dömma av det lilla jag hann se. Då kanske du också ätit på Butler's några gånger? ;) Kram



Jasmine: Tack vad snällt :) Allt är bra här, själv då?



Sandrah: Tack Sandrah :) Ja det är roligt att Dina kommit igång och startat igen. Hon ska ut igen på tisdag på Jägers, men då såg det ut att vara tufft motstånd :) Kram

2009-07-16 @ 18:19:20
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Malin S

Skoj med premiärvisning av sambon, en snygging ju =) Spännande att ni kollar på hus ! Har ni hittat något passande som ni gillar ?

Hoppas du har en väldigt trevlig helg ! Kram.

2009-07-25 @ 22:53:51
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0