Elitloppet 2009


Nu sticker jag en snabbis till Sickla innan jag beger mig mot Solvalla för Elitloppet 2009! Stålande sol, massor av folk och världens bästa hästar! Hoppas att ni alla får en underbar dag i solen.



Kommentarer
Postat av: Hemma hos Katta

Vad fin och sommarfräsch du ser ut!



Ha ha, tänkte faktsikt på dig förra helgen när det var sändningar från Elitloppet precis hela tiden =)



När Måns sommarpratade i fjol hade han och Marie precis gått ut med att de dejtade så det var jättespännande att lyssna på programmet och undra om han skulle nämna något om det. Han avslutade med att säga något i stil med; Marie, tänk att det kunde bli så rätt!



Såå gulligt!



Kraam kraam

2009-06-05 @ 15:06:49
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Sandrah

Ja det kanske man skulle prova någon gång. Hur är det nu? är det då man lindar åt bägge hållen? Men hur sitter det kvar?

Just nu ville jag låta det luftas också så att det läker snabbare. Som tur är är det alldeles torrt här nu, men skulle det bli regn är det inte bra. Då kanske jag måste linda.....

2009-06-08 @ 14:55:07
URL: http://mylifeandme.blogg.se/
Postat av: Mia

Sandrah: Oj, jag kan inte förklara det såhär i text tyvärr. Försökte söka på nätet också men hittade ingen bra beskrivning. Men man spar liksom ca 15 cm gasbinda framme i tån, som man sedan använder som "stopp". Först lindar man runt ena ballen, sedan fram till "stoppen" där man låser, och sedan runt den andra ballen. Svårt att förklara som sagt :) Hoppas att du blev lite klokare :)

2009-06-08 @ 18:55:01
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0