Vårfest!


Jag innan dagens vårfest

Idag har vi haft vårfest med jobbet. En väldigt uppskattad tillställning av oss anställda såklart! I år var vi i Haga parken och kikade in i Fjärilshuset och regnskogen där. Sedan åt vi trerätters i ett jättestort "växthus" bredvid. Maten var sådär tyvärr, men underhållningen i form av Hanna Hedlund och en till musikalkille jag inte minns namnet på. Det var även en man vid namn Svante Drake som var suveränt duktig på beatbox som stod för underhållningen.

Efter vårfesten var det dags för vardagslydnadskurs med Kompis och han var så duktig idag! Som belöning efteråt (och en massa korv under träningen) fick han busa med mopsen Kelly och den spanska vattenhunden Bonzo. Mycket roligt tyckte Kompis :)

Bilder från Fjärilshuset, som förövrigt var ganska tråkigt men fint, kommer lite senare när jag tankat över dem från mobilen...

Ha en superkväll! Kram

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vad fin du är och kul med vårfest=)



Ha en fin helg. KRAAM

2009-05-15 @ 21:56:15
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Vilken fin bild på dig och precis som Madeleine skrive, skoj med vårfest!!! Kram kram

2009-05-15 @ 22:35:33
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mia

Madeleine: Tack så mycket, vad snäll du är :) Ja det är alltid uppskattat med vårfesten och julfesten, skönt att komma ifrån jobbet lite :) Kram!



Anna: Tack så mycket, det blev en bild i farten :) Hoppas att din helg är så bra som det lät som att den skulle bli :) Kram

2009-05-17 @ 12:35:43
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Emelie

Viken fin bild!!

Sötnos!!

Kram kram



2009-05-19 @ 09:47:35
URL: http://emmi82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0