Min vackra by



Här har ni en bild av min otroligt vackra lilla by Årsunda där jag är uppvuxen. Ett litet samhälle med ca 4000 innevånare och ett perfekt ställe att växa upp på. Kanske inte särskilt mycket action, mer en trygg och bra atmosfär att växa upp i enligt mig.






Mina föräldrar bor bara några hundra meter från allt det fina ni ser på bilderna ovan, så det är verkligen skönt att komma hem dit och verkligen slappna av. Man sover så skönt där eftersom det är helt knäpptyst utanför fönstret, och när man går en morgonpromenad i den här miljön med två glada hundar så förstår ni själva att man inte kan må annat än bra i själen.

Jag skulle inte bli förvånad om jag själv flyttar tillbaka någon gång i framtiden. Men just nu trivs jag mycket bra i Stockholm och kommer nog att stanna här ett tag till ♥

Kommentarer
Postat av: Hemma hos Katta

Förstår att det måste vara riktigt skönt att komma hem ibland och slippa pulsen i Sthlm. Själv är jag nog lite vek för jag brukar vara helt slut efter bara en ynka helg i huvudstaden, ha ha!



Det blir riktigt kul att ses i helgen! Kraam kraam



2009-11-09 @ 15:10:20
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Underbart vackra bilder! Förstår dig verkligen, visst är det skönt att fly stan ibland och bara njuta av lugnet!

2009-11-09 @ 22:14:51
URL: http://hannasvardag.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Ja underbara Årsunda.. Trevlig blogg du har Maria!

KRam

2009-11-12 @ 08:56:51
URL: http://fysisk.blogg.se/
Postat av: Mia

Katta: Ja jag förstår dig, jag var också slut efter en helg i Stockholm när jag inte bodde här. Men bor man här blir det en helt annan sak, då har man inte lika stor panik över att hinna med allt på kort tid :)



Tidigare längtade jag tillbaka hem, men det gör jag inte längre, utan tror nog att jag blir kvar i Stockholm några år till :)



Ska bli superkul i helgen! Kramar



Hanna: Ja eller hur, visst är det! Men inte för länge, då blir jag rastlös istället :) Kramar och tack för titten!



Mikaela: Men tack, vad snäll du är och vad roligt att du hittat hit :) Jag kikade in din blogg och fick lite lätt ångest över mitt ohälsosamma leverne ;) Måste ta tag i träning känner jag innan det går helt överstyr. Kramar

2009-11-12 @ 10:14:00
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Elin

vackra bilder..

2009-11-18 @ 15:37:29
URL: http://elinburstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0